Jakub Hlaváč
9. března 2013 • 11:25

Sparta v Třinci počítá ztráty. Zbili jí fanouška, přišla o Pacovského

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
Jarolím: Překlenovací kouč, to lišák Koubek nemyslel vážně. Šádek je pojistka
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Trápila je prohra, doufali v lepší zítřek. Zatím nepřišel. Hokejisté Sparty v Třinci ztratili první duel čtvrtfinále (0:4), jednoho z jejích fanoušků surově napadla čtveřice mužů a skončil v nemocnici. Poslední rána přišla v sobotu ráno, útočník Dominik Pacovský má tři zápasy stop.



Napálil puk po odpískání, trefil gólmana Šimona Hrubce do obličeje a ukončil mu sezonu. Zlomenina očnice a dalších kůstek v obličeji, nic příjemného. Hokej si hned tak nezahraje ani „viník“ celého incidentu.

Videozáznam celé situace zde.

Dominik Pacovský bude muset vynechat na tři utkání. Nic nepomohlo, že se dušoval, že hvizd neslyšel. Že jeho střela přišla v zápalu boje, tak jako se to v hokeji občas stává. Sám litoval, jejích následků, v zápase odseděl desetiminutový trest za nesportovní chování. Pykat musí dál.

Do hry tedy bude v sobotním duelu s největší pravděpodobností připraven drsný muž Pražanů David Kočí, který se v prvním klání na soupisku nevešel. Do branky si znovu stoupne Marek Pinc, který má navzdory pátečnímu lacině inkasovanému gólu důvěru.

Hrubec utkání pro zranění nedohrál Hrubec utkání pro zranění nedohrálFoto ČTK

Při ranním rozbruslení kouč Josef Jandač svým svěřencům opět důrazně opakoval, že se musí vyvarovat faulů. Byly to právě prohřešky proti pravidlům, které Pražany stály první partii. V úvodní třetině nasbírali 22! trestných minut.

Hodně nepříjemný incident navíc řešili fanoušci klubu s rudým „S“ ve znaku. Po skončení pátečního klání se chystali na přesun do hotelu, ale byli napadeni čtveřicí zakuklenců. Údajně mělo jít o příznivce ostravského Baníku.

Podle informací Sportu jeden z Pražanů skončil v bezvědomí, sanitka na stadion dorazila až po dvaceti minutách a opakované urgenci. Nic hezkého.

Dnes je úvodní vhazování v 17.00, celou bitvu budeme jako tradičně sledovat v online přenosu na našich stránkách.

Otřesený třinecký brankář zápas nedohrál
Otřesený třinecký brankář zápas nedohrál


Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud