Jakub Hlaváč
9. března 2013 • 22:02

Odrovnali dalšího gólmana. Série Sparty s Třincem v brankovišti bolí

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zahozená helma, rychlé volání doktora a odjezd do nemocnice. V pátek Šimon Hrubec, v sobotu Marek Pinc. Povolání: gólman. Jedničky Třince i Sparty mají od hokeje utrum, s bolestí hlavy ho budou sledovat v televizi. Tahle čtvrtfinálová série (stav 1:1) je pro gólmany supernebezpečná.



Bál se o oko, přesto kamarády po telefonu povzbuzoval. Brankář Šimon Hrubec počítal zlomené kůstky v obličeji, ošklivé zranění mu způsobila střela Dominika Pacovského. Na oporu Ocelářů ji vyslal po odpískání, dostal tři zápasy trest.

Marek Pinc dopadl o den později o poznání lépe než jeho protějšek. V zápalu bole ho zavalili třinecký Václav Varaďa a sparťan Jaroslav Svoboda. Hodně předběžná diagnóza zněla: lehký otřes mozku. Proti nešťastníkovi Hrubcovi pohodička…

Tahle série pro gólmany smolná. Po pátečním nuceném odchodu Šimona Hrubce přišla dnes o brankáře i Sparta
Tahle série pro gólmany smolná. Po pátečním nuceném odchodu Šimona Hrubce přišla dnes o brankáře i Sparta

„Zatím nemáme podrobné informace, pořád probíhají vyšetření. Každopádně je jasné, že si tu Marka zatím nechají v nemocnici,“ věděl Josef Jandač, kouč Pražanů. Pomalu se musel rozmýšlet, koho povolá jako dvojku za Marcela Melicherčíka.

Nutno dodat, že oba náhradníci si zatím počínali velmi dobře. Peter Hamerlík vyčapal pro své barvy triumf 4:0 v první bitvě skvěle se držel i v té druhé. Jeho slovenský krajan Melicherčík si v sobotu bezchybně poradil v nájezdové loterii a díky němu Holešovičtí stav série vyrovnali.

Teď všichni doufají, že seriál hrůz mezi tyčkami skončil a oba marodi se dají co nejrychleji do pořádku.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud