14. března 2014 • 04:50

VIDEO: Poslední momenty Nedvědovy kariéry. Vyloučení i parádní šance

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konec je vždy smutný. Liberecký kapitán Petr Nedvěd si však zasloužil trochu lepší poslední sezonu. Severočeši v předkole play off nedokázali přijít proti Vítkovicím na žádný úspěšný recept a do čtvrtfinále se nepodívají. Vypadli 0:3 na zápasy a kanonýr si už v dalším extraligovém zápase nezahraje. Jak již dopředu avizoval, konec sezony Liberce znamená i konec jeho kariéry. Podívejte se, co předvedl ve svém posledním utkání.



MATCH OVERVIEW LEGACY
13. 3. • 18:20
Bílí Tygři Liberec
Bílí Tygři Liberec
2:6
ONLINE
13. března
18:20
HC Vítkovice Steel
HC Vítkovice Steel
Góly

Domácí: 12:50. Víšek, 37:21. Výtisk

Hosté: 02:01. Vandas, 10:02. Šedivý, 38:38. Huna, 42:11. Burger, 55:28. Stehlík, 59:52. Vandas

Sestavy

Domácí: Lašák (Melicherčík) – Vitásek, Hunkes, Výtisk, Gřegořek, Čakajík, Voráček, Derner – Vampola, Nedvěd, Filippi – Víšek, Bulík, Bartek – J. Vlach, Urban, Valský – Bulíř, Zacha, Jass

Hosté: Šindelář (Dolejš) – Barinka, Hruška, Kudělka, Sloboda, Kovář, Stehlík, Pastor – Húževka, Burger, Strapáč – Svačina, Roman, Huna – Němec, Kolouch, Vandas – Šedivý, Szturc, Káňa

Rozhodčí

Hribik, Souček – Brejcha, Suchánek

Stadion

Tipsport aréna, Liberec

Návštěva

4 936 diváků

Petr Nedvěd toho ve své kariéře dokázal víc než dost. V zámořské NHL strávil krásných 15 sezon, vybojoval v dresu Kanady stříbrnou medaili ze zimních olympijských her 1994 a v reprezentaci České republiky pomohl vybojovat bronz z mistrovství světa 2012.

VIDEO: Poslední momenty v kariéře Petra Nedvěda:

Poslední zápas v kariéře Petra Nedvěda
Video se připravuje ...

Svou reprezentační kariéru ukončil olympiádou v Soči a tu klubovou postupem do předkola play off. Tam jeho liberečtí Tygři narazili na rozjeté Vítkovice a nenašli na něj během tří zápasů žádný recept. Do čtvrtfinále nepostoupili a hokejová legenda se musela loučit dřív, než doufala. Nedvěd v rozhovoru před zápasem totiž řekl: "Nevěřím v to, že čtvrteční zápas bude můj poslední." Bohužel byl.

Liberci poslední zápas v sezoně vůbec nevyšel, prohrál s Vítkovicemi 2:6 a navíc největším možným rozdílem (0:3 na zápasy). Nedvěd se v posledním utkání kariéry nechal hned dvakrát vyloučit a při střelách si vybral neuvěřitelnou smůlu. Ani z té nejlepší pozice se do brány netrefil. Malou útěchou mu může být aspoň krásné rozloučení s fanoušky a ocenění za nejlepšího hráče zápasu.

SESTŘIH: play off hokejové extraligy: Liberec - Vítkovice 2:6
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud