18. října 2015 • 17:55

Přítel Kvitové Meidl září v Třinci. Dva zápasy, dva body a první gól

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Parádní start do extraligy má za sebou Radek Meidl. Šestadvacetiletý útočník Třince se vytáhl hned ve svých úvodních dvou zápasech v nejvyšší české soutěži. V prvním zápase ve středu proti Plzni se asistencí podílel na vysokém vítězství 5:1, v nedělním duelu s Mladou Boleslaví si navíc připsal i první extraligovou branku.



Český vicemistr a jeden z největších favoritů na titul vstoupil do sezony rozpačitě. V tabulce se po necelé třetině základní části pohybuje okolo desátého místa, což je daleko za očekáváním.

Tým navíc ničí řada zraněných hráčů, a tak byli z třinecké farmy z Frýdku-Místku povoláni útočníci útočníci Marek Růžička, Radek Meidl, Vladimír Luka a Tomáš Káňa.

A právě přítel dvojnásobné wimbledonské šampionky Petry Kvitové zažívá pohádkový start do nejvyšší české soutěže. Svůj první bod si jako člen čtvrté formace připsal už v zmiňovaném utkání proti Plzni, kdy nahrával Eriku Hrňovi na druhý gól Ocelářů.

Ještě větších ovací se mu dostalo v nedělním zápase proti Mladé Boleslavi. Zatím životní Meidlův okamžik přišel v čase 4:44, kdy střelu dalšího povolaného hráče z Frýdku-Místku Marka Růžičky dorazil za bezmocného mladoboleslavského Ritticha a poslal svůj tým do vedení.

Ani to však Třinci na zisk tří bodů nestačilo, hosté ve druhé třetině díky brankám Holuba a Výborného skóre vyrovnali, ve třetí části je pak poslal do vedení Pacovský.

Domácí ještě stihli dvanáct sekund před koncem ve vlastním oslabení díky Polanskému vyrovnat, o bodu navíc pro slezský tým rozhodl v samostatných nájezdech Dravecký.

První gól Radka Meidla v extralize
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud