19. října 2015 • 16:31

Naštvaná Kometa vetuje sudího. To jsem ještě nezažil, zuřil Hadamczik

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kometa Brno se rozhodla v hokejové extralize vetovat hlavního rozhodčího Pavla Hodka. Důvodem jsou dva souběžně udělené desetiminutové tresty brněnskému útočníkovi Vojtěchu Němcovi v pátečním nepovedeném utkání v Mladé Boleslavi (0:4). K situaci došlo ve 31. minutě a trestu předcházelo špatně vyhodnocené postavení mimo hru, což potvrdil ve své zprávě delegát utkání.



Trenéra Komety Hadamczika událost rozčílila. "To jsem ještě nikdy v kariéře nezažil," řekl dnes Hadamczik novinářům. Situaci rozebral na videu. Němec na ledě diskutoval s čárovým rozhodčím, a když mezi ně přijel hlavní, skončil a hráči se začali připravovat na vhazování.

"Před vhazováním si Hodek zavolal Němce a zeptal se jej, zda to myslí vážně. Náš hráč mu odpověděl, že ano. Za to dostal desetiminutový trest," řekl Hadamczik.

Zbláznil se? Němec vyjel po rozhodčím, v utkání skončil
Video se připravuje ...

Druhý trest hráč dostal za úmyslné vražení do čárového rozhodčího, jak Hodek uvedl v zápisu. "Ale Němec nebyl ještě ani v polovině kluziště, nic neřekl a rozhodčí Hodek zvednutou rukou u trestné lavice už signalizoval druhý desetiminutový trest. Teprve potom narazil Němec do čárového rozhodčího," konstatoval brněnský kouč.

Jednání rozhodčího označil za arogantní. "Vedení klubu bude Hodka vetovat," uvedl Hadamczik.

SESTŘIH: 11. kolo extraligy, BK Mladá Boleslav - HC Kometa Brno 4:0
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud