15. listopadu 2015 • 20:40

V Plzni drželi minutu ticha. Vzdání úcty je to nejmenší, řekl Kratěna

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V tu chvíli proti sobě na modrých čárách nestáli soupeři. V Plzni, kam zavítaly Vítkovice (3:2), drželi minutu ticha za oběti teroristického útoku v Paříži, kterých je podle posledních informací 132. „Je nám to strašně líto,“ pravil domácí kapitán Ondřej Kratěna.



MATCH OVERVIEW LEGACY
15. 11. • 17:00
HC Škoda Plzeň
HC Škoda Plzeň
3:2
ONLINE
15. listopadu
17:00
HC Vítkovice Steel
HC Vítkovice Steel
Góly

Domácí: 00:44. Johnson, 33:25. Poletín, 40:16. Kratěna

Hosté: 43:08. Ölvecký, 49:31. Ölvecký

Sestavy

Domácí: Machovský (Polívka) – Pulpán, Jeřábek "A", Sklenička, Kadlec "A", Moravčík, Kubka – Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Bližňák, Kratěna "C" – Lev, Preisinger, Sýkora – Poletín, Přikryl, Schleiss

Hosté: Dolejš (Kantor) – Kudělka, Štencel, Štich, Sloboda "A", Pastor, Kovář, Klok – Ölvecký, Strapáč, Szturc – Kucsera, Kolouch, Vandas – Burger "C", Balán, Němec – Húževka "A", Jáchym, Hlinka

Rozhodčí

Horák, Polák – Jelínek, Pešek

Stadion

Home Monitoring Aréna

Návštěva

4 460 diváků

Během tiskové konference byl Kratěna uvolněný. Jeho tým těsně vyhrál 3:2, on vstřelil rozhodující gól na začátku třetí třetiny, kdy proměnil dvojnásobnou přesilovou hru. „Já to jen trefil do odkryté branky, skvělou práci předtím odvedl Nicholas (Joshnon),“ popsal. „Sice jsme nepodali ideální výkon, ale o to je cennější,“ dodal.

Pak ale zazněl dotaz na minutu ticha, která se před úvodním vhazováním držela na památku obětem teroristického útoku v Paříži. Promítne se hráči v hlavě to, co se stalo, nebo se soustředí čistě jen na zápas?

„To, co se stalo, nemůže nechat nikoho lhostejným,“ přiznal Kratěna. „Minuta ticha a vzdání úcty je to nejmenší, co můžeme udělat,“ doplnil.

Vedle sedící Michal Poletín neměl dalších slov. „Ondra to vystihl. Víc k tomu nemám co říct,“ řekl střelec druhého gólu.

SESTŘIH: 19. kolo extraligy, HC Škoda Plzeň - HC Vítkovice Steel 3:2
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud