Květoslav Šimek
20. listopadu 2015 • 22:45

Kubáta v Třinci vypískali. Zavadil jsem mu o patu, přiznal ale Hrňa

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hromový pískot se snášel na adresu litvínovského obránce Karla Kubáta v Třinci. Ve 47. minutě za nerozhodného stavu 2:2 padl Kubát na led po drobném kontaktu s hokejkou napadajícího Erika Hrni. Přesilovka Litvínova, šance na zvrat. Přišel, ale se šťastným koncem pro Třinec (4:2).



MATCH OVERVIEW LEGACY
20. 11. • 17:00
HC Oceláři Třinec
HC Oceláři Třinec
4:2
ONLINE
20. listopadu
17:00
HC Verva Litvínov
HC Verva Litvínov
Góly

Domácí: 06:47. Irgl, 41:52. Rákos, 47:11. Kopecký, 56:34. Dravecký

Hosté: 35:44. Pavlík, 44:36. Havlíček

Sestavy

Domácí: Hrubec (Svoboda) – Linhart, Nosek, L. Doudera, Klesla (C), M. Doudera, Hrabal, Adámek – Dravecký, Kopecký, Klepiš – Polanský (A), Matuš, Irgl – Svačina, Plíhal, Rákos – Adamský, Růžička, Hrňa – Rufer. Trenéři: René Mucha, Marek Malík.

Hosté: Janus (Petrásek) – Kubát, Chaloupka, Baránek, Pavelka, Frolo, Pavlík – Lukeš, Hübl (A), Jánský – Trávníček (C), Hanzl, Martynek – Gerhát, Piroš, Jurčík – Válek, Havlíček, Smolka. Trenéři: Radim Rulík, Ondřej Weissmann, Jiří Šlégr.

Rozhodčí

René Hradil, Petr Úlehla – Jaromír Bryška, Kamil Zavřel

Stadion

Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 diváků)

„Neřekl bych, že to nebyl faul,“ bránil se dodatečně litvínovský obránce Karel Kubát. „Píchnul zezadu, rozhodilo mě to a upadl jsem.“

To po zápase férově přiznal i útočník Erik Hrňa. „Chtěl jsem na něj vytvořit tlak, ale jak jsem jej dojížděl, zavadil jsem mu o patu,“ popsal sporný moment ze svého pohledu. „Vím, že je to nepříjemné, když se takhle brnkne do paty zezadu – noha vyjede. Správně zapískáno.“

Fanoušci vypískali Kubáta, Hrňa ale faul po zápase přiznal
Video se připravuje ...

Na ledě a v ochozech ovšem planuly vášně. Fanoušci pískali. Nejvíc ve chvíli, kdy se Kubát chystal po prostřídání na přesilovku. „Je možné, že kluci cítili v tu chvíli nějakou křivdu a možná je to nastartovalo a šli tvrdě do branky“ pousmál se Hrňa.

Z litvínovské přesilovky totiž nakonec padl vítězný gól Třince. Po vhazování ve svém obranném pásmu si Litvínovští i přes početní výhodu špatně rozebrali hráče a Tomáš Kopecký s vydatným přispěním asistujícího Adama Rufera dostali puk do brány. „Nedůraz, nehráli jsme na sto procent a dostali gól...“ štvalo Kubáta.

SESTŘIH: 21. kolo extraligy, HC Oceláři Třinec - HC Verva Litvínov 4:2
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud