18. března 2024 • 16:26

Přestupy v extralize ONLINE: duše Tygrů podepsala na další dva roky

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 18. 3. 2024
16:22
Včera
Bílí Tygři Liberec

Hokejový útočník Jaroslav Vlach bude i po skončení této sezony a jeho stávající smlouvy dál hájit barvy Liberce, kde se dohodl na podmínkách nového dvouletého kontraktu, který bude platit do konce dubna 2026. Pod Ještědem působí Vlach od deváté třídy s výjimkou odchodu do kanadské juniorky, z níž se vrátil v roce 2011. „Je základním stavebním kamenem a duší celého tygřího týmu. Už od titulové sezony se stal jedním z hlavních lídrů v těžkých bojích, speciálně v play off. Jsme rádi, že bude další dva roky součástí naší organizace a že bude vychovávat svoje nástupce,“ uvedl hlavní kouč Filip Pešán.

Zprávy ze dne 15. 3. 2024
12:44
15. 3. 2024
HC Škoda Plzeň

Plzeň vedle konce trenérů oznámila také odchody hráčů. Na západě Čech už dál nebudou pokračovat brankář Milan Klouček, obránce Martin Bučko a útočníci Jakub Pour a Aleksi Rekonen. Všem skončila smlouva a zamíří jinam.

Zprávy ze dne 15. 3. 2024
12:41
15. 3. 2024
HC Škoda Plzeň

Změny v Plzni pokračují. Po oznámeném konci sportovního manažera Tomáše Vlasáka se s týmem rozloučil také realizační tým v čele s hlavním trenérem Petrem Kořínkem. Končí také asistent František Bombic a na střídačce nebude pokračovat ani spolumajitel klubu Martin Straka.

Zprávy ze dne 11. 3. 2024
21:33
11. 3. 2024
Mountfield HK

Útočník Kevin Klíma bude i v nadcházejících sezonách působit v Mountfieldu HK. Šestadvacetiletý hráč, který měl do února zastavenou činnost po pozitivním dopingovém trestu z loňského semifinále play off, podepsal s Mountfieldem smlouvu na další dva roky. „Podpisem smlouvy s Kevinem jsme výrazně posílili naši ofenzivu pro příští dvě sezony. Patří k našim klíčovým hráčům, což potvrzuje od prvního zápasu, kdy naskočil po větší pauze. Jednání byla složitější, ale díky oboustrannému zájmu o pokračování spolupráce jsme se nakonec domluvili na novém kontraktu, za což jsem velmi rád,“ uvedl generální manažer Aleš Kmoníček.

Zprávy ze dne 11. 3. 2024
19:51
11. 3. 2024
HC Škoda Plzeň

Plzeň potvrdila odchod sportoního manažera Tomáše Vlasáka. Bývalý reprezentační útočník by se měl přesunout do Mladé Boleslavi, jak už v pondělí ráno informoval web iSport.cz. „Tomášovo rozhodnutí plně respektuji a nebude se mi s ním loučit jednoduše. Společně jsme toho hodně prožili jak na ledě tak i mimo něj. Naše pracovní cesty se rozcházejí v dobrém, a i když jsme vždy neměli na věc stejný názor dokázali jsme najít řešení. Ať už bude Tomášova další kapitola jakákoliv, přeji mu hodně úspěchů a děkuji mu za odvedenou práci,“ uvedl spolumajitel Martin Straka k Vlasákově odchodu na klubovém webu.

Zprávy ze dne 5. 3. 2024
18:43
5. 3. 2024
Dynamo Pardubice

Obránce Tomáš Dvořák podepsal s Pardubicemi novou smlouvu a bude podle ní hráčem Dynama až do roku 2029. Jak uvedl východočeský klub na svém webu, osmadvacetiletý reprezentační bek je nyní v kádru hráčem s nejdelší aktuálním kontraktem.

Zprávy ze dne 4. 3. 2024
18:40
4. 3. 2024
Mountfield HK

Obránce Graeme McCormack podepsal novou smlouvu s Mountfieldem HK, za který by měl hrát až do roku 2027. Východočeši oznámili prodloužení spolupráce s kanadským bekem, jenž měl až do února zastavenou činnost kvůli pozitivnímu dopingovému testu z play off minulé sezony, na svém webu. „Nová smlouva Graema pro nás byla priorita, jelikož dva roky v našem dresu patřil vždy k nejlepším hráčům, zejména v loňské sezoně, kdy ovládl celkové bodování našich obránců. Zároveň patřil během obou ročníků i k nejlepším zahraničním obráncům v celé extralize,“ uvedl generální manažer Aleš Kmoníček.

Zprávy ze dne 1. 3. 2024
22:02
1. 3. 2024
Mladá Boleslav

Vedení Mladé Boleslavi oznámilo během dnešního utkání proti Olomouci prodloužení spolupráce s trojicí obránců ze současného kádru. V dresu Bruslařů budou pokračovat Filip Pyrochta, Aleš Čech a Alex Lintuniemi. Pyrochta s Čechem se upsali na dva roky, Lintuniemi na jeden. „Obranu se nám podařilo zkonsolidovat v průběhu sezony a já jsem rád, že se nám daří domlouvat s těmi kluky další spolupráci. Filip Pyrochta je jedním z nejlepších ofenzivních obránců v Česku, pravidelný reprezentant a základní stavební kámen našich zadních řad. Vše navíc potvrzuje produktivitou,“ uvedl sportovní ředitel Bruslařského klubu Martin Ševc.

Zprávy ze dne 27. 2. 2024
18:26
27. 2. 2024
HC Škoda Plzeň

Švédský útočník Tim Söderlund bude i v příští sezoně hrát za Plzeň. V západočeském celku prodloužil šestadvacetiletý hráč smlouvu. Söderlund do Plzně přišel v říjnu z Mladé Boleslavi a zařadil se mezi opory. V dosavadních 36 zápasech zaznamenal osm gólů a 18 asistencí. „Tim má potenciál rozdílového hráče a svoji kvalitu prokazuje od svého příchodu k nám. Proto jsme moc rádi, že bude pokračovat v našem dresu i další sezonu,“ uvedl sportovní manažer Škody Tomáš Vlasák.

Zprávy ze dne 27. 2. 2024
11:15
27. 2. 2024
HC Sparta Praha

Vedení Sparty se podařilo dotáhnout prodloužení smlouvy s další týmovou oporou. Dres Pražanů bude i v příští sezoně oblékat zkušený finský útočník Jani Lajunen, který se upsal na další ročník. Pražané si mistra světa z roku 2011 nemohou vynachválit. „Jani se ve své roli maximálně osvědčil. I po zranění se vrátil ve skvělé formě a na ledě odvádí přesně to, co od něj očekáváme. Navíc, přestože je z jiné země, stal se jedním z lídrů našeho týmu. Je důležitou součástí našeho kádru," uvedl šéf sportovní úseku Tomáš Divíšek pro klubový web.

Zprávy ze dne 23. 2. 2024
18:20
23. 2. 2024
 

Litvínov prodloužil kontrakt se slovenským brankářem Matejem Tomkem. „Prodloužení smlouvy s Matejem bylo jednou z našich priorit. Matej podává velmi dobré výkony, zároveň si ho ceníme po charakterové stránce. Věříme, že nás společně čeká úspěšné období," sdělil klubovému webu sportovní manažer Tomáš Vrábel.

Zprávy ze dne 16. 2. 2024
13:00
16. 2. 2024
Mountfield HK

Šestnáctiletý Adam Novotný podepsal profesionální smlouvu s extraligovým Hradcem Králové, kde by měl díky ní působit v dalších dvou letech. Součástí kontraktu je i roční opce. „Adam je velký talent a klub k němu i takto přistupuje. Pevně věřím, že se již příští sezonu stane nedílnou součástí našeho A-mužstva a bude pravidelně nastupovat v extralize,“ uvedl generální manažer Aleš Kmoníček. Novotný ohromil zkraje října, když hned při extraligovém debutu na ledě Kladna dokázal skórovat. Stal se historicky nejmladším střelcem samostatné historie české extraligy a zřejmě i nejmladším autorem branky v nejvyšší soutěži vůbec.

 

 

Zprávy ze dne 16. 2. 2024
5:00
16. 2. 2024
Motor České Budějovice

Pokud se jeho progres nezastaví a on sám nevykolejí z dráhy, Mikuláši Hovorkovi může povedená sezona převrátit kariéru. Podle informací Sportu o jeho pořízení uvažují slovutní Detroit Red Wings. Ostatně, středeční duel Motoru s Kometou (1:2) sledoval po boku Jiřího Novotného i Jiří Fischer, v klubu NHL z Michiganu muž odpovědný za personální hráčskou politiku. „Víme o tom,“ netají sportovní manažer jihočeského celku. Více čtěte ZDE>>>

O Hovorku se zajímají kluby z NHL
Zprávy ze dne 12. 2. 2024
13:41
12. 2. 2024
HC Škoda Plzeň

Plzni už si pozvolna chystají tým na příští sezonu. Na nových smlouvách se Západočeši dohodli rovnou se třemi hráči. Indiány bude nadále reprezentovat útočníci Ondřej MatýsMiroslavem Indrákem i nadaný obránce Daniel Malák. Vedení klubu u všech zmíněných hokejistů uplatnilo opci.

Zprávy ze dne 11. 2. 2024
23:07
11. 2. 2024
 

Končí ještě dřív, než vůbec začal! Na sociálních sítích se objevila informace, že Patrik Bartošák končí ve Spišské Nové Vsi, kde se ve čtvrtek dohodl na smlouvě do konce sezony. Důvod? Bývalý gólman Hradce Králové údajně odmítl podstoupit vstupní zdravotní prohlídku. Předčasné ukončení kontraktu s účastníkem slovenské extraligy ovšem potvrdil i redaktor Denníku Šport Tomáš Prokop. „Klub se oficiálně vyjádří zítra, ale ano, Patrik Bartošák nebude chytat za Spišskou Novou Ves. Jsem zvědavý, jestli ještě někdy někde odchytá profesionální zápas,“ napsal slovenský novinář.

Zprávy ze dne 9. 2. 2024
17:55
9. 2. 2024
Dynamo Pardubice

Útočník Matej Paulovič podepsal novou dvouletou smlouvu v pardubickém Dynamu. V letošní extraligové sezoně odehrál 40 duelů, vstřelil osm branek a na 12 nahrál. „V Pardubicích jsem moc spokojený a jsem rád, že tu můžu působit. Z pokračování v Dynamu mám radost,“ řekl Paulovič, který na východě Čech působí od ledna 2020. V klubu si tedy protáhne angažmá minimálně do roku 2026.

Zprávy ze dne 8. 2. 2024
17:10
8. 2. 2024
Mountfield HK

V listopadu oznámil Mountfield HK rozchod se svojí gólmanskou hvězdou. Patrik Bartošák patřil k nejlepším brankářům soutěže, ale spousta různých příběhů a absence na tréninku vedly k tomu, že s ním Hradec skončil smlouvu. Ale play off si nakonec stejně zachytá, plácnula si s ním Spišská Nová Ves, druhý nejlepší tým slovenské extraligy, který si momentálně prochází krizí. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 8. 2. 2024
9:23
8. 2. 2024
 

Vrátí se Patrik Bartošák do akce ještě v probíhající sezoně? Bývalý reprezentační brankář, se kterým Hradec Králové v průběhu ročníku předčasně rozvázal smlouvu, má údajně namířeno na Slovensko. Spekuluje se, že by měl před play off posílit Spišskou Novou Ves. Mezi gólmanem s pošramocenou pověstí a momentálně druhým týmem slovenské extraligy, který se chystá na boj o mistrovský titul, mají nyní probíhat jednání.

Patrik Bartošák v dresu Mountfieldu HK
Zprávy ze dne 4. 2. 2024
17:05
4. 2. 2024
HC Sparta Praha

Michal Kempný prodloužil o dva roky smlouvu ve Spartě. „Prodloužit spolupráci s Michalem pro nás byla jedna z priorit. Díky svým dovednostem a zkušenostem je jedním z klíčových hráčů našeho týmu. Umí dobře poradit i mladším bekům, kteří vedle něj rostou,“ uvedl šéf sportovního úseku Sparty Tomáš Divíšek. Kempný si v této sezoně do dnešního utkání připsal ve 42 zápasech 28 bodů za sedm branek a 21 asistencí. „Jsem velmi vděčný za to, že mohu spojit své jméno se Spartou na další dva roky. Moc se těším a věřím, že společně vytvoříme něco výjimečného,“ řekl Kempný.

Zprávy ze dne 1. 2. 2024
13:42
1. 2. 2024
HC Sparta Praha

Do Sparty přichází s velkou slávou, při bližším pohledu ale příchod bijce Zacka Kassiana spíš vzbuzuje otázky. Bude borec s 661 starty v NHL a někdejší stálice Edmontonu pro Pražany terno, nebo skončí nákladná anabáze spíš průšvihem? To je hlavní téma nového dílu hokejového podcastu iSport.cz Zimák. Podívejte se...

VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 1. 2. 2024
12:00
1. 2. 2024
Dynamo Pardubice

Šel se rozloučit, sedl do narvaného auta a vyrazil na Pardubice. Dominika Pavláta (24) nakonec Plzeň přeci jen vyměnila za Milana Kloučka. „Můžeme, pár hodin teď pojedu,“ souhlasil reprezentační brankář s rozhovorem pro deník Sport a web iSport.cz po trejdu. Dlouho se o výměně mluvilo, na stole byla pár týdnů. Kluby si ale plácly až poslední den přestupové uzávěrky. Hodně se těší na lekce vedle profesora Willa. Celý rozhovor čtěte ZDE>>>

Brankář Dominik Pavlát se rozpovídal o trejdu z Plzně do Pardubic. Na transfer se ptal i trenéra reprezentačních gólmanů Ondřeje Pavelce
Zprávy ze dne 31. 1. 2024
23:26
31. 1. 2024
 

Uzávěrka přestupů končí o půlnoci. Některé další na poslední chvíli registrované změny v týmech budou možná ještě oznámeny ráno.

Zprávy ze dne 31. 1. 2024
22:28
31. 1. 2024
Oceláři Třinec

Dřívější informace se potvrdily. Do Tipsport extraligy se ze Slovenska po necelém roce vrací Petr Šenkeřík. Zkušený obránce, který v probíhajícím ročníku oblékal dres Banské Bystrice, odehraje závěrečnou část sezony v dresu mistrovského Třince. „Když jsem se dozvěděl o zájmu Ocelářů, hned jsem agentovi říkal, že sem chci jít. Je to obrovská výzva! Beru jakoukoliv roli, kterou mi trenér dá,“ řekl dvaatřicetiletý zlínský rodák pro klubový web. V české nejvyšší soutěži dříve nastupoval za brněnskou Kometu, Slavii, Karlovy Vary či naposledy České Budějovice.

Zprávy ze dne 31. 1. 2024
20:04
31. 1. 2024
HC Sparta Praha

Zackem Kassianem to ve Spartě opravdu nekončí. Pražané před závěrečnou částí sezony pokračovali v nákupech dál a v poslední přestupový den přivedli hned dva borce. Z farmy Montrealu přichází kanadský obránce Nicolas Beaudin a z Plzně míří posila do útoku v podobě Kryštofa Hrabíka. Vedení klubu představilo fanouškům oba hráče jako nové posily během utkání s Libercem. VÍCE čtěte ZDE>>>

Hokejová Sparta získala Kryštofa Hrabíka z Plzně a Nicolase Beaudina, který před farmou Monrealu nastupoval v NHL za Chicago
Zprávy ze dne 31. 1. 2024
15:20
31. 1. 2024
Kometa Brno

Jestli s něčím vyběhne dnes Kometa, čekejte středního útočníka...

Zprávy ze dne 31. 1. 2024
14:41
31. 1. 2024
Karlovy Vary

Karlovy Vary ulovily ze slovenského Popradu kanadského obránce Garretta McFaddena.

Zprávy ze dne 31. 1. 2024
14:40
31. 1. 2024
Dynamo Pardubice

Očekávaný trejd brankářů je tu! Pardubice vítají Dominika Pavláta, do Plzně míří Milan Klouček. Analýzu výměny čtěte zde >>>

Zprávy ze dne 31. 1. 2024
14:25
31. 1. 2024
Bílí Tygři Liberec

Spolu s Markem Zacharem se do Liberce vrací ze Slovenska Miroslav Mucha.

Zprávy ze dne 31. 1. 2024
13:59
31. 1. 2024
Mountfield HK

Trejd Pařík - Zachar mezi Mountfieldem HK a Libercem potvrdil agent Sivek a vzápětí i hradecký web. „Řešili jsme více možností, ale ty postupně padly z mnoha důvodů (množství cizinců, neadekvátní náhrada z jiného klubu). Nakonec jsme se rozhodli, že doplníme pouze naši brankářskou dvojici Lukášem Paříkem, který nedostává tolik prostoru v Liberci a chce dokázat, že se jedná o extraligového gólmana. Liberec měl zájem o Marka Zachara, který byl z naší strany předmětem trejdu již delší dobu, takže jsme se rychle na této výměně domluvili,“ uvedl generální manažer Hradce Aleš Kmoníček.

Zprávy ze dne 31. 1. 2024
13:08
31. 1. 2024
HC Sparta Praha

Sparta se zajímá ještě o jednoho ranaře ke Kassianovi. Měla by brousit kolem Kryštofa Hrabíka, kterého se Plzeň snažila nabídnout na trejd už několika klubům. Nový klub by mu mohl pomoci, nemá tak dobrou sezonu jako před rokem.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud