10. září 2019 • 20:24

DOTAZNÍK: Nejlepší střelec v lize? Prý zase Gulaš. Kdo řekl sebe?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kde se hokejistům Tipsport extraligy hraje nejhůře, už víme (VIDEO ZDE>>>). Kdo se ale stane nejlepším střelcem nadcházející sezony? Štáb iSport TV vyzpovídal zástupce jednotlivých klubů v krátkém dotazníku. Nejčastěji se v odpovědích objevil podle předpokladů plzeňský kanonýr Milan Gulaš. Hned tři z 18 dotázaných odpovědělo s trochou nadsázky sebe. Kdo si tak věří?



Milana Gulaše , nejlepšího střelce poslední základní části extraligy, řeklo naplno hned sedm hráčů, další tři jeho jméno naznačili. Co na to plzeňský útočník? „Nevím. Je tady plno šikovných kluků, kteří umí dát gól. Já si netroufnu říct. Samozřejmě, když by se to znovu podařilo, bylo by to fajn, ale vůbec se k tomu neupínám. Pro mě jsou důležitější věci,“ řekl autor 30 tref z minulé dlouhodobé soutěže.

Trochu pikantní odpovědí překvapil navrátilec do pardubické sestavy – obránce Jan Kolář . „Tipnu Radka Smoleňáka,“ zamířil do řad největšího rivala z Mountfieldu HK. Další hráči věří svým spoluhráčům z týmu, třeba jako Tomáš Plekanec z Komety. „Doufám, že to bude někdo z kluků od nás – Zaťa, Mueller,“ označil lídry prvního útoku.

Sešlo se i pár sebevědomých odpovědí. Sám sobě věří třeba mladoboleslavský forvard Jakub Klepiš . „Já budu první a druhej bude možná Guli, nevím ještě, uvidíme,“ uvedl se sobě vlastním šibalským úsměvem. Kdo dál vzhlíží v nové sezoně sám k sobě?

Ve VIDEU se můžete podívat na všechny odpovědi v dotazníku.

DOTAZNÍK: Nejlepším střelcem prý bude zase Gulaš. Reakce útočníka: Já nevim
Video se připravuje ...

Vše o extralize čtěte ZDE >>>

ANKETA před extraligou: Který stadion je nejméně oblíbený? Odpovídali Rolinek, Smoleňák nebo Zaťovič
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud