1. října 2019 • 16:30

Forma v extralize: Kladno drží úhel, Vrbatova socha i roztrhaný Zlín

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová Tipsport extraliga má za sebou už šest kol a poslední týden pořádně zamíchal pořadím. Na prvním místě je zatím rozjetý Liberec, na paty mu šlape Třinec. Na opačné straně je pak Zlín, který stále nedokázal vybojovat ani bod.Podívejte se v článku na formu jednotlivých celků v tradičním hodnocení deníku Sport.



1. LIBEREC +2

Mraky gólů, samé výhry? Tohle se zatím jeví jako totální hokej. Jestli je to skladbou kádru a trenérem Patrikem Augustou, smekáme. Jestli si ale mícháte něco tajemného do pití... Nemáte na skladě? Tak půl kila?

2. MLADÁ BOLESLAV +9

Černý kůň či štika, kdepak slon v porcelánu. Boleslav se (ne)nápadně hrne do popředí. Ač už nemá trenéra Miloslava Hořavu, vzadu nehoří. Je to jisté, za padesát let bude stát před stadionem Vrbatova mohyla, pardon, socha.

3. KLADNO +9

Není Godla jako Godla. Ten, co přišel do Kladna, je Denis, ne žádný Franta popelář z Mostu. Ale jedna podobnost tam je. Zařvete: „Drž úhel!“ A drží. Tenhle gólman to umí tak, že Kladno dvakrát vyhrálo.

4. TŘINEC +5

Obránce David Musil vždycky připomínal dobráckého medvěda. Ale viděli jste, jak vláčel po ledě Petra Koloucha z Olomouce? To byla síla. On se ho snad zeptal, jestli by mu půjčil kožich a medvědici.

SESTŘIH: Liberec - Zlín 6:4. Gólové hody pod Ještědem, zaskvěl se Marosz dvěma góly
Video se připravuje ...

5. KOMETA 0

Liberec první v tabulce s 25 inkasovanými góly, Kometa osmá s šesti. To je blázinec. Ale jen na první pohled. Justin Peters není Karel Vejmelka a Brno útočí obranou. Začít zítra play off, radíme vsadit na Kometu.

6. VÍTKOVICE -2

Jestli si někdo před sezonou vsadil, že Vítkovice budou v první šestce? Buď totální fanda, nebo se někdo omylem na počítači uklikl. Anebo to musel být trenér Jakub Petr. Každopádně taková sázka se jeví nadějně.

7. PLZEŇ 0

Nejlepší Gulaš vaří v Plzni, to se ví. K tomu Prazdroj a co víc si přát? Navíc parťák Mertl hraje líp než kdysi Hertl. Ale co když si na oba kanóny někdo škaredě vyšlápne? Haló, to je Security service, pan Houdek u telefonu?

8. MOUNTFIELD HK -7

Nasadit brankáře Štěpána Lukeše do prvního zápasu zrovna v Třinci? Aha. A příště ho obléknete do červeného a do arény pustíte býka? Dostal rychle tři góly a střídal. Aspoň neprůstřelnou vestu jste mu měli dát.

9. OLOMOUC -7

Na Hanáky nám padla hmla. Že vás spláchne Třinec? To se stane, žádná křeč. Ale vést v Kladně 3:0 na začátku druhé třetiny a pak odjet domů s banánem v ruce (bodem) a botami od sněhu? Do příště vylepšíme, pánové!

SESTŘIH: Pardubice - Vítkovice 2:3. Dynamo prohrálo potřetí v řadě
Video se připravuje ...

10. KARLOVY VARY -2

Po prvním týdnu v kapse devět bodů, po druhém pořád devět bodů. Jak rychle nabyli, tak rychle… Ale co, tříbodový náskok na Spartu se počítá, ne? Tak zas a znovu: velký prachy a jména nejsou všechno.

11. SPARTA -5

Kvůli programu v O2 areně má divoký program, šest zápasů venku. Doma? Kde je vlastně doma? V moderním baráku se bydlí pěkně. Jen je na houby, když po každém zápase musíte zabalit koberec a jít na chodbu.

12. LITVÍNOV +1

Někdy máte pocit, že to byl Viktor Hübl, kdo držel uzdu koně prezidenta Masaryka a kdo bojoval s Žižkou u Sudoměře. Jak dlouho vlastně hraje v extralize? Se 336 brankami je jejím nejlepším střelcem. Bravo!

13. PARDUBICE -3

To nevadí, že to nejde. Zeptejte se ve slabší třídě, jestli by vás tam rovnou nevzali, nemusíte čekat, až propadnete. V poslední lavici sedí Kadaň, s ní si sednete. A můžete se vytahovat, kdo dostává horší známky.

14. ZLÍN 0

Vidět Jaromíra Jágra? 150 korun. Koupit si jeho dres? 1250. Nastoupit proti němu v brance? Tři týdny pevná ortéza a dva měsíce bez hokeje pro Libora Kašíka. Mistr vždycky uměl trhat gólmany na kusy.

Útočník Liberce Rostislav Marosz nastřílel Zlínu dva góly
Útočník Liberce Rostislav Marosz nastřílel Zlínu dva góly

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud