Pavel Bárta
31. března 2021 • 04:50

Trenéři pro Plzeň: syn legendy i místní ikona. Jaké jsou varianty?

Autor: Pavel Bárta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dozrál čas na změnu. V úterý Plzeň oznámila, že Ladislav Čihák po třech sezonách v roli hlavního trenéra u týmu končí, stejně jako dosavadní asistent Jiří Hanzlík. Zbývá vyluštit druhou část tajenky, tedy kdo místo nich. Podle zdrojů Sportu zůstala ve hře dvě jména. Václav Baďouček a taky Miloš Říha. Nic zatím není dotaženo do konce, ale na střídačku indiánů by se mohli postavit klidně i společně. Jasno by mělo být ještě v tomto týdnu.



Páté místo v základní části extraligy překročilo možnosti omlazeného západočeského celku, sužovaného navíc zraněními klíčových opor. Jenže v play off přišel tvrdý náraz, Plzeň vypadla už v předkole s Olomoucí, navíc nečekaně rychle, skončila už po třech zápasech. Dva týdny po vyřazení vedení klubu oznámilo, že trenérům Ladislavu Čihákovi s Jiřím Hanzlíkem smlouvu neprodlouží a jedná o nástupcích.

Z různých stran vystřelovala rozličná jména. Některá mají na Plzeň vazby z dřívějších dob, některá se jevila jako holý nesmyl. David Bruk, Jiří Kalous, Peter Draisaitl, dokonce Vladimír Růžička nebo Marian Jelínek…

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud