Ondřej Kuchař
29. dubna 2021 • 04:50

Změny v Liberci: Končí Lenc i další opory, mladíci do Varů. Vrací se talent

Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Doznívají tóny zklamání. Finálová prohra Liberecké bolela a stále bolí. Pochopitelně. Zároveň už však zní hlasy o tom, že ročník to byl pro Bílé Tygry stejně úspěšný. V souboji o zlato s Oceláři dojeli na nedostatečnou šířku kádru a extrémní vytížení top lajn. Poučí se pod Ještědem pro další ročník? Zatím se v zákulisí řeší spíše odchody, které budou pořádně citelné. A příchody? Zprávy iSport Premium potvrzují zatím pouze jeden. Více se dozvíte v zamčené části článku.



Byli blízko, na úplný vrchol jim ale kus cesty zbýval. Hokejisté Liberce ho ujít nezvládli. Protivítr třineckého draka byl až příliš silný. „Když jste ve finále, strašně si to přejete dotáhnout do konce. Nám se to bohužel nepovedlo. Musíme se z toho poučit a jít dál, nic jiného nám nezbývá,“ říká brankář Petr Kváča.

Mladý gólman držel Bílé Tygry v celé sezoně. A bude to tak i v té příští. „Stále převládá spíše smutek. Nějaké zadostiučinění přijde spíš až postupem času. Hráli jsme finále a měli možnost bojovat o pohár. Vyhrát se nám ale nepovedlo. Je to smutné, celkově ale můžeme podle mě sezonu hodnotit pozitivně,“ přidává útočník Radan Lenc.

Právě hbitý křídelní útočník, který o prázdninách oslaví třicetiny, bude s největší pravděpodobností nejbolavějším odchodem z řad Tygrů. Cílová destinace

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
4
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud