21. září 2021 • 20:43

SESTŘIHY: Jágr má 100. gól, Vondrka hattrick. Köhler dal Liberci čtyři!

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

V úterním 6. kole hokejové Tipsport extraligy bylo k vidění hned několik skvělých individuálních výkonů. Trápícímu se Zlínu zařídil první výhru (4:3p) útočník Bedřich Köhler svými čtyřmi góly proti Liberci. Jaromír Jágr v utkání proti Karlovým Varům dosáhl na metu 100 gólů v české nejvyšší soutěži a přidal i dvě asistence, Kladno ale padlo 4:7. Zkušený útočník Michal Vondrka zaznamenal za České Budějovice hattrick proti Plzni, pomohl však jenom k bodu, dva body brali Západočeši po výhře 4:3 v prodloužení. Pardubice zažily úžasnou druhou třetinu v Litvínově, kdy nasázely šest gólů a rozhodly tak o vítězství 7:4. Sparta ve šlágru kola porazila Mladou Boleslav rozdílem 3:1 a sesadila ji z prvního místa. 



Vondrkův hattrick stačil Motoru jen na bod

Zápasu předcházela minuta ticha za tragicky zesnulého bývalého obránce Motoru Tomáše Prokopa. Dres Motoru poprvé oblékl kanadský obránce Stuart Percy a místo v sestavě nezbylo na Ondřeje Slováčka.

Brzy po zahájení putoval na trestnou lavici českobudějovický obránce Štich a domácí museli přetrpět drtivý soupeřův zámek, z něhož se šťastně vymanili teprve pár vteřin před koncem oslabení. Naopak se jim vůbec nedařilo ve dvou přesilovkách, které jim v krátkém časovém rozmezí nabídl plzeňský bek Graňák.

Obrovskou šanci měl ve 14. minutě jeho spoluhráč Jiříček, který však zblízka nevyzrál na pozorného Hrachovinu. Nedlouho před první přestávkou mohl otevřít skóre domácí Valský, ale neprosadil se u pravé tyčky.

V úvodu druhého dějství Západočeši vyhráli buly po Hrachovinově levici a Jiříček střelou po ledě od modré čáry otevřel skóre. České Budějovice rychle oplatily stejnou mincí. V přesilovce získaly buly po Pavlátově pravici a Vondrka vyrovnal bombou od modré čáry. Stejný hráč zakrátko předvedl účinný forčeking, vypíchl hostům kotouč a razantním nápřahem otočil stav. Skóroval dvakrát v rozmezí 67 vteřin.

Hosté potom hráli tři přesilovky za sebou a využili tu poslední zásluhou Blomstranda, jenž se trefil švihem z pravého kruhu. Obrat ve prospěch Plzně zařídil Martin Lang, jenž v přečíslení dvou na jednoho zvolil místo přihrávky překvapivou střelu.

Krátce po Čerešňákově návratu z trestné lavice měl vyrovnání na holi Valský, ale skóre se nezměnilo ani po následné Piskáčkově střele. V šanci se ocitl také Gulaš. Prosadil se teprve Vondrka, jenž zblízka zametl odražený puk za Pavlátova záda a završil hattrick.

V 46. minutě po zásahu kotoučem do hlavy opustil předčasně kluziště plzeňský Budík. Pokračoval tlak domácích, ale hosté hrozili z brejků. Při jednom z nich Blomstrand zblízka netrefil odkrytou branku. Čtvrtý gól mohl z otočky přidat Vondrka, obrovskou šanci poté nevyužil Gulaš. V závěru základní hrací doby byla nebezpečnější Plzeň, ale zápas nakonec zamířil do prodloužení, ve kterém rozhodl z pozice mezi kruhy Kodýtek.

Ohlasy trenérů

Jaroslav Modrý (České Budějovice): „Plzeň bruslila, makala a trochu nás přetlačila bojovností. V prodloužení to je vabank. Kanaďan Percy se aklimatizuje a sžívá se systémem i spoluhráči. Doufám, že mu to bude trvat co nejkratší dobu.“

Miloš Říha mladší (Plzeň): „Po psychické stránce to byl pro nás strašně těžký večer. Ztratili jsme předtím dvě dobře rozehraná utkání a to nás poznamenalo v úvodu. Potom jsme parádně sehráli oslabení a to nás dostalo do zápasu. Získali jsme vedení, měli lepší pohyb, ale po vyrovnání domácích jsme znervózněli a po chybě znovu inkasovali. Po dvou třetinách jsme zaslouženě vedli, ale začátek třetí byl z naší strany zbytečně ustrašený. Jsme rádi, že se nakonec přiklonilo k nám štěstí.“

SESTŘIH: České Budějovice - Plzeň 3:4p. Vondrkův hattrick stačil jen na bod
Video se připravuje ...

České Budějovice - Plzeň: Vondrka dokonal hattrick a srovnal zápas, 3:3
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 23:33. Vondrka, 24:33. Vondrka, 45:17. Vondrka

Hosté: 20:31. Jiříček, 35:47. Blomstrand, 39:21. M. Lang, 60:13. Kodýtek

Sestavy

Domácí: Hrachovina (Strmeň) – Bindulis, Vráblík, Piskáček (A), Bučko, Štich, Percy, Štencel – M. Beránek, Toman, Valský – Abdul, Pech (A), Vondrka – Venkrbec, D. Voženílek, Gulaš (C) – J. Ondráček, M. Hanzl, Karabáček.

Hosté: Pavlát (D. Furch) – Budík, Čerešňák (A), Graňák, Jiříček, J. Kindl (C), Kvasnička, L. Kaňák – Kantner, Kodýtek (A), Schleiss – Dzierkals, Mertl, Bulíř – Blomstrand, G. Thorell, M. Lang – Malát, Přikryl, Kuťák.

Rozhodčí

Hradil, Ondráček – Malý, Pešek

Stadion

Budvar aréna

Návštěva

5655 diváků

Další Jágrovu show předčili střelci Energie

Kladnu nepomohl ani jubilejní 100. gól devětačtyřicetiletého hrajícího majitele Jaromíra Jágra v domácí nejvyšší soutěži, kde sehrál 195. duel. Díky bilanci 1+2 si legendární útočník připsal podruhé za sebou v utkání tři body a za poslední tři zápasy má na kontě čtyři trefy a tři asistence.

První pětiminutovku, která se odehrála bez přerušení, ukončila až nebezpečná střela hostujícího Račuka. Za domácí měl předtím příležitost Průžek, ale po Beránkově nahrávce na gólmana Bowa nevyzrál. Do vedení se díky nahození Donagheyho a teči Kubíka dostali v 11. minutě hosté.

Energie ale v úvodu druhé části bleskově otočila stav na 3:1. Přesilovku tečí Parkkonenovy nahrávky v čase 20:54 využil Flek. Od vyrovnání uběhlo pouhých 14 vteřin a po Beránkově střele se prosadil Kulich. Za dalších 19 sekund proměnil samostatný únik Koblasa.

Další gól mohl sedmnáctiletý Kulich přidat ve 24. minutě, ale z trestného střílení trefil jen tyč. Dvoubrankové vedení Západočechů v této fázi zápasu bylo pro Rytíře ještě milosrdné, protože samostatné úniky Vondráčka a Rachůnka skončily jen na Bowových betonech.

Čtvrtou branku se podařilo domácím dát v 31. minutě díky Pulpánovi, který ve vlastním oslabení využil Kohoutovu přesnou nahrávku po přečíslení tří hráčů na jednoho. Brankovým hodům v této části hry ještě nebyl konec, naději na otočení vývoje zápasu dal hostům v 37. minutě tečí Suchánkovy střely Jágr. Tříbrankové vedení ale domácím vrátil 41 sekund před koncem druhé části střelou pod břevno bývalý hráč Rytířů Redlich.

Ve 44. minutě po šikovné teči Suchánkovy střely vrátil Kladno opět do zápasu Plekanec. V čase 57:01 ujel v oslabení karlovarský kapitán Vondráček a upravil stav na 6:3.

Středočeši se 112 vteřin před koncem třetího dějství odhodlali k poslednímu pokusu o zvrat nepříznivého vývoje a odvolali gólmana. Po vyhraném buly sice Baránek bombou od modré čáry v přesilové hře využil výhodu šesti proti čtyřem, v pokračující hře bez brankáře dal ale výsledku konečnou podobu střelou přes celé kluziště obránce Plutnar.

Ohlasy trenérů

Tomáš Mariška (Karlovy Vary): „Bylo to pro nás velmi těžké utkání, jak psychicky, tak fyzicky. Kladno hraje hodně fyzický hokej, má silné hráče a je hodně silné v předbrankovém prostoru. Myslím, že vstup do utkání jsme měli dobrý, vypracovali jsme si několik příležitostí, ale z první nebo druhé střely jsme dostali smolnou branku a pustili jsme Kladno do vedení. To nás ke konci první třetiny trochu srazilo. V kabině jsme si řekli, že musíme pokračovat v našem hokeji a jsem rád, jak jsme vstoupili do druhé třetiny. Byla tam klíčová pasáž, kdy jsme dali tři rychlé branky a otočili jsme zápas. Mohli jsme ve druhé třetině ještě náskok navýšit. Byla škoda, že jsme šance nevyužili, protože mohl být z naší strany zápas trošku klidnější. Kladno bylo neustále agresivní, nepříjemné a dalo kontaktní branku. Dnes si zaslouží extrémní pochvalu hráči ze speciálních formací. Pomohli jsme si přesilovou hrou vrátit se do zápasu. Za to, co předvedli hráči v oslabení, kdy v nich dali dvě branky, klobouk dolů.“

David Čermák (Kladno): „Z naší strany to dnes bylo nepovedené utkání. Ještě první třetina, kterou jsme vyhráli, byla dobrá. Ale o osudu utkání rozhodla minuta a půl na začátku druhé třetiny, kdy jsme inkasovali tři góly a tím jsme dostali Karlovy Vary na koně. Začali jsme se tlačit dopředu, ale to je voda na mlýn pro Karlovy Vary, které se soustředí na rychlé brejky. Jenom díky našemu brankáři to nebylo ještě horší.“

SESTŘIH: Karlovy Vary - Kladno 7:4. Jágrův 100. gól a dvě nahrávky nestačily
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 20:54. Flek, 21:08. Kulich, 21:27. Koblasa, 30:42. Pulpán, 39:19. Redlich, 57:01. Vondráček, 58:58. Plutnar

Hosté: 10:36. Kubík, 36:04. Jágr, 43:45. Plekanec, 58:13. Baránek

Sestavy

Domácí: F. Novotný (Habal) – Parkkonen, Plutnar, Dlapa, Pulpán (A), T. Havlín, T. Hanousek, M. Rohan – T. Rachůnek (A), Hladonik, Flek – Průžek, Kulich, O. Beránek – Koblasa, Miškář, Kohout – Redlich, Osmík, Vondráček (C).

Hosté: Bow (Stahl) – Kehar, Dotchin (A), Baránek, Donaghey, Wood, Suchánek (A), Nilsen – Hlava, Plekanec (C), Jágr – Kristo, Kubík, J. Strnad – Račuk, Filip, Dvořáček – M. Beran, Pitule, O. Bláha.

Rozhodčí

Micka, Hejduk – Brejcha, Šimánek

Stadion

KV Arena, Karlovy Vary

Návštěva

3671 diváků

Snová druhá třetina Dynama

Zpočátku debaklu domácích nic moc nenasvědčovalo. Tým Vervy sice nevyužil dvě přesilovky, když v té první Irvinga vychytal Klouček, ale ve 12. minutě už Litvínovští slavili a stalo se tak právě po zaváhání strážce hostujícího brankoviště. Klouček chtěl zastavit nahozený puk za brankou, ten se však už před ním odrazil od hrazení k Hüblovi, jenž ho posunul mezi kruhy na Pospíšila, jenž měl snadnou úlohu.

Hned na začátku druhého dějství si zahrálo první početní výhodu v utkání i Dynamo a využilo ji k vyrovnání: domácí brankář Godla měl zakrytý výhled, jako kdyby vůbec nezaznamenal výměnu puku mezi hráči na modré čáře a Košťálkovi tak stačilo jen trefit odkrytou branku. Uplynulo jen 50 sekund a hosté šli zásluhou Poulíčkovy rány z kruhu do vedení. Domácí v tu chvíli úplně vypadli z role a Východočeši toho využili k dalšímu navyšování rozdílu ve skóre.

Ve 25. minutě vyhnal Blümel Godlu na střídačku, ale ani jeho dnešní náhradník Zajíček příval gólů v litvínovské brance nezastavil. O dvě minuty a 45 sekund později už to bylo hrozivých 1:5 po zásazích Hecla a Rohlíka. Zkázu Severočechů ve druhé dvacetiminutovce pak dovršil ve 36. minutě svou druhou dnešní brankou Blümel.

Třetí třetina se tak hrála už jen z povinnosti. Když ale v začínající 43. minutě snížil Jarůšek po Hrbasově pokusu, při němž domácí bek zlomil hokejku, byl hostující kouč Král opatrný a svůj tým zase rychle probudil k životu během oddechového času. Ve 46. minutě vrátil Pardubicím pětibrankový náskok Hecl. Kudrna pak napálil brankovou konstrukci, tečí se prosadil Zygmunt a poslední slovo měl v posledních sekundách Demel.

Ohlasy trenérů

Vladimír Országh (Litvínov): „Pro mě je to hodnocení velmi těžké. Myslím, že první třetina snesla celkem slušná kritéria z naší strany, pak ale přišel absolutní kolaps ve druhé třetině, kde jsme dostali šest gólů. Během pěti minut jsme soupeři nahráli na čtyři pět gólů. To byly góly úplně zadarmo, nedůslednost, laxnost... Pro mě je to nevysvětlitelné. Je to pro nás těžká prohra a musíme se z ní velmi rychle oklepat, protože zápasy jdou v rychlém sledu, ale absolutně nejsem spokojený s tím, co jsme předvedli.“

Richard Král (Pardubice): „Pro nás to bylo důležité utkání, protože jsme předchozí dvě prohráli. Takže jsme potřebovali zase bodovat, ale nevyvíjelo se to pro nás první třetinu dobře, tam byl Litvínov určitě lepší. Snažili jsme se udělat nějaké změny v sestavě, proházeli jsme lajny, že by to mělo mít až takový efekt, to jsme netušili, ale na začátku druhé třetiny nám tam padlo skoro všechno, za což jsme hrozně rádi. Chytila se nám druhá lajna, která zahrála velice dobré utkání. Jen škoda, že jsme tam na konci nechali vykoupat Milana Kloučka v brance a dostali jsme zbytečné góly. Trošku to kazí tu radost z vítězství. Celkově jsme tam v tom utkání měli v obraně hrozně moc okýnek, což musíme zlepšit.“

SESTŘIH: Litvínov - Pardubice 4:7. Snová druhá třetina Dynama, zářil Blümel a Hecl
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 11:11. Pospíšil, 42:07. Jarůšek, 57:44. Zygmunt, 59:55. Demel

Hosté: 21:21. Košťálek, 22:11. Poulíček, 24:39. Blümel, 25:57. Hecl, 27:24. Rohlík, 35:40. Blümel, 45:52. Hecl

Sestavy

Domácí: Godla (25. Zajíček) – Irving, Demel, Stříteský, Balinskis, Hrbas, O. Baláž, D. Zeman – F. Lukeš (A), V. Hübl (C), Pospíšil – P. Zdráhal, Estephan, Jarůšek – Kudrna, Jícha, Straka (A) – Zygmunt, M. Havelka, L. Stehlík.

Hosté: Klouček (Frodl) – J. Zdráhal, Košťálek, Mikuš, Nakládal (C), J. Kolář (A), Hrádek – R. Kousal, A. Musil, Camara – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – Říčka, Cienciala, Hecl – Koffer, Anděl, Rohlík.

Rozhodčí

Hodek, Šindel – Ganger, Klouček

Stadion

Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov

Návštěva

2464 diváků

První výhru Beranů obstarala Köhlerova show

Hned od úvodního vhazování se Bílí Tygři zakousli do Beranů ze všech sil. Kašík čelil spoustě střel, ale vyloženou šanci domácí neměli. Paradoxně největší příležitost ke skórování měli hosté. V 6. minutě gólman Pavelka při rozehrávce nastřelil jen hostujícího Seberu a ten měl před sebou v mžiku prázdnou branku, ve velké rychlosti ale nemířil přesně. Domácí odpověděli šancí Záborského, ale trápící se střelec neuspěl. Jeho kolega z útoku Faško-Rudáš se z dorážky také neprosadil.

Do druhé třetiny vstoupili domácí hráči aktivně a hned první útok na Kašíka přinesl změnu skóre. Z pravého kruhu mířil přesně Filippi. Hosté mohli srovnat ve 30. minutě, Pavelka ale doslova ukradl vyrovnávací gól Köhlerovi. Stejně se později vedlo na druhé straně Najmanovi, Kašík se nenechal nachytat a udržel svůj tým ve hře. Stejně uspěl Kašík i v 39. minutě, kdy nedovolil skórovat Faško-Rudášovi.

Úvod třetího dějství přinesl domácím studenou sprchu. Köhler se v 45. minutě nejlépe zorientoval před Pavelkou a vyrovnal na 1:1. O dvě minuty později poslal hosty také do vedení, když využil chyby Faško-Rudáše, zakončení protiútoku vzal na sebe a propálil Pavelku. V 52. minutě ale konečně zlomil své střelecké prokletí Záborský a po přihrávce Filippiho srovnal prvním gólem v šestém utkání v české extralize na 2:2.

Než se ale domácí nadechli k dalšímu náporu, zmrazil je opět Köhler a dovršil hattrick. Hosté mocně bránili vedení, ale obrovskému tlaku Liberce nakonec neodolali. V čase 59:28 vyrovnal Gríger a poslal zápas do prodloužení. V něm dovršil při hře čtyř proti třem při trestu Filippiho svůj velký střelecký večer Köhler střelou z levého kruhu.

Ohlasy trenérů

Patrik Augusta (Liberec): „Se vším respektem k soupeři a jeho bojovné hře si myslím, že jsme si to dneska prohráli sami. Šancí jsme měli spoustuy. Bohužel, tak jako v předešlých zápasech, jsme málo produktivní. Nemyslím si, že to je smůla. Jsme schopní hrát pasáže, kdy hře dominujeme. Stejně tak jsme potom schopní hrát pasáže, kdy jsme strašně lehkovážní až bohorovní. Hrajeme hokej, který nebolí a u kterého nemusíme bruslit. Je to proces, je začátek sezony a všechno je hodně vyrovnané. My víme, že umíme hrát lépe. Dnes jsme to ukázali jen v určitých pasážích.“

Robert Svoboda (Zlín): „Pro nás je to obrovské povzbuzení. Jsme ve strašně těžké situaci, ve které asi není žádný jiný mančaft. Dnes nám chybí pět lidí ze základní sestavy. Pro nás je to tedy fantastický zisk bodů. Vstup do utkání jsme zvládli, domácí měli obrovský tlak včetně přesilovky. Kašík nás zase podržel v těch inkriminovaných situacích. Před třetí třetinou jsme si řekli, že když jsme dostali gól z rohu, tak musíme více střílet. Hráči si nechali říct a Béďa Köhler to takhle zvládl. Byli jsme 32 vteřin od úplného vítězství, což by bylo nejvíc, ale bereme i dva body.“

SESTŘIH: Liberec - Zlín 3:4p. První výhru Beranům vystřelil čtyřgólový Köhler
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 20:21. Filippi, 51:24. Záborský, 59:28. Gríger

Hosté: 44:23. Köhler, 46:05. Köhler, 51:56. Köhler, 64:39. Köhler

Sestavy

Domácí: J. Pavelka (Král) – Melancon, Šmíd (A), Štibingr, Vitásek, M. Ivan, Derner, Šedivý – Gríger, Filippi, Birner (A) – Faško-Rudáš, Klepiš, Záborský – M. Zachar, P. Jelínek (C), Ordoš – Šír, A. Najman, Rychlovský.

Hosté: Kašík (Huf) – Suhrada, Trška, Dluhoš, Žižka, R. Černý, M. Novotný, Hamrlík – Kubiš (A), Fořt (C), T. Mikúš – Šlahař, Fryšara, Köhler (A) – Hejcman, Sebera, R. Veselý – Dobiáš, P. Sedláček, Karafiát.

Rozhodčí

Pražák, Veselý – Lhotský, Svoboda

Stadion

Dva Formanovy góly sesadily Boleslav z trůnu

Kouč domácích Jandač pozměnil oproti předešlému zápasu složení elitních formací a vyměnil Sobotku za Thorella. Do vedení Spartě pomohla přesilová hra. V 5. minutě tečoval Jandusovo nahození od modré čáry Forman a potrestal tak Šťastného faul. Druhou branku mohl přidat v 11. minutě Horák, Krošelj byl ale připraven.

Boleslav odpověděla šancemi Flynna. Drobného útočníka ale nejprve vychytal Salák, poté mířil vedle. V 17. minutě předvedl vydařenou individuální akci Mikliš, slovinský gólman ve službách Bruslařů ale vytáhl vydařený zákrok. O minutu později ale již kapituloval podruhé, když jej z dorážky překonal Thorell.

V 26. minutě prověřil Saláka útočník Zbořil, který nahradil v první formaci hostů distancovaného Rašku, jinak měl ale výrazně více práce Krošelj. Ve druhé třetině si připsal 14 zákroků, když Sparta několikrát zavřela soupeře v obranném pásmu i ve vyrovnaném počtu hráčů na ledě. Na Krošeljovi si ale postupně vylámali zuby Kaše, Chlapík, Doležal, Řepík, Horák i Buchtele. Všechny jejich šance byly z kategorie gólových.

Na začátku třetí třetiny mohli hosté snížit v první přesilové hře, Jeřábkův faul ale nepotrestali. Pražany mohl v 45. minutě uklidnit Thorell, druhý gól v zápase ale nepřidal. Ideální možnost zlomit duel na svou stranu měla Sparta v přesilové hře pět na tři, dlouhé 48 sekund. Středočeši se ubránili, ale po návratu Moravce na led se podruhé prosadil z dorážky Forman.

V 59. minutě se hosté dočkali snížení, když Saláka o připravil o možné první čisté konto v sezoně po šťastném odrazu Dufek.

Ohlasy trenérů

Jaroslav Hlinka (Sparta): „Od začátku do konce jsme zápas kontrolovali, hráli jsme dobře, hráli jsme v pohybu a proměnili jsme dvě přesilové hry, což určilo výsledek. Jsme spokojení.“

Pavel Patera (Mladá Boleslav): „Dnes bylo na ledě bohužel jen jedno mužstvo a to byla Sparta. My jsme nepředvedli vůbec nic, měli jsme špatný pohyb a prohráli jsme každý osobní souboj. Přišel pro nás takový den blbec a můžeme být rádi, že to skončilo jen 3:1. Jediný náš hráč, který dnes snesl přísnější měřítko, byl brankář.“

SESTŘIH: Sparta Praha - Mladá Boleslav 3:1. Šlágr ovládli domácí, dvakrát se trefil Forman
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 04:58. M. Forman, 17:23. E. Thorell, 56:53. M. Forman

Hosté: 58:07. J. Dufek

Sestavy

Domácí: Salák (Neužil) – Moravčík, Mikliš, Němeček, M. Jandus, Tomáš Dvořák, Jeřábek, Tomek – E. Thorell, R. Horák, Řepík (C) – Sobotka, D. Kaše, F. Chlapík – Buchtele (A), Vitouch, M. Forman (A) – Z. Doležal, Zikmund, Prymula.

Hosté: Krošelj (J. Růžička) – Pýcha, Ševc (C), Jánošík (A), Pláněk (A), Bernad, Fillman, D. Moravec – Kelemen, A. Zbořil, Šťastný – O. Flynn, O. Najman, P. Kousal – Kotala, Claireaux, J. Dufek – Lunter, Bičevskis, Jan Eberle.

Rozhodčí

Šír, Svoboda – Ondráček, Špůr.

Stadion

O2 arena, Praha 8–Libeň

Návštěva

4 296 diváků

Z V VP PP P Skóre B
1. Mountfield 56 31 9 5 11 182:115 116
2. Třinec 56 31 6 7 12 174:118 112
3. Sparta 56 27 6 6 17 203:153 99
4. Č. Budějovice 56 26 5 5 20 166:151 93
5. Pardubice 56 22 11 5 18 173:152 93
6. Plzeň 56 24 5 9 18 167:154 91
7. Liberec 56 25 3 8 20 146:147 89
8. Vítkovice 56 22 8 5 21 142:149 87
9. Olomouc 56 20 8 4 24 133:152 80
10. Brno 56 17 10 5 24 145:163 76
11. M. Boleslav 56 21 3 7 25 128:148 76
12. K. Vary 56 19 4 7 26 160:176 72
13. Litvínov 56 18 4 8 26 152:173 70
14. Kladno 56 14 6 8 28 142:183 62
15. Zlín 56 9 6 5 36 108:187 44
  • Generali Play-off
  • Předkolo Generali Play-off
  • Baráž

Gólová radost hokejistů Sparty
Gólová radost hokejistů Sparty

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud