13. března 2022 • 15:30

Tajemné igelitky v extralize: Bob a Bobek, víno i partneři v hlavní roli

Autor: ryp, koš, mik
Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    Konec, šmytec o vítězi je rozhodnuto. Po zápasech Tipsport extraligy však dochází ještě k jednomu tradičnímu ceremoniálu: vyhlášení nejlepšího hráče utkání každého z mužstev. Zpravidla jej určuje reportér České televize. A když není? Náhradník v podobně domácího marketingového pracovníka oběhne novináře v press centru a zeptá se na jejich tipy. Ocenění hokejisté si v tajemných igelitkách odnášejí nejrůznější věci. Čím jednotlivé kluby hráče odměňují?  

  • MOUNTFIELD HK

    Vždycky záleží na partnerovi utkání. Takže někdy dostanete reklamní předměty, někdy z tašky čouhá třeba deštník. Jindy je to lahev vína nebo kompletní balíček s dobrotami, kde jsou kromě vína i další věci k zakousnutí. Výhoda? Nikdy nedostáváte to samé. Je to překvapení.

    SESTŘIH: Třinec - Mountfield HK 0:2. Oksanen skolil lídra v závěru třetí třetiny
    Video se připravuje ...

  • TŘINEC

    Jedou tady extraligovou klasiku, že se mění partneři zápasu, takže i cena pak jde vždycky za nimi. Když se třeba hrálo v prosinci derby s Vítkovicemi, tak se rozdávaly produkty na podporu imunity z Finska, k tomu další vitaminy. To všechno jste našli v dárkovém kornoutu s pečlivě naskládaným ručníkem.

    SESTŘIH: Mladá Boleslav - Třinec 2:3p. Bruslaři neudrželi dvougólový náskok, rozhodl Hrehorčák
    Video se připravuje ...

  • SPARTA

    Originální a velmi zajímavá věc! Za hattrick nebo další velký počin tady dostanete koš s ovocem. Takže ananas, banány, grep, pomeranč, víno (zásadně hroznové)... Vlastně dobrý nápad. Po výkonu si hráči mohou balík roztrhnout a naprat do sebe nějaké cukry, tím spíš, jestli je čeká ještě dlouhá cesta domů.

    SESTŘIH: Kladno - Sparta Praha 1:4. Chlapík v zápase pro Ukrajinu srazil Kladno
    Video se připravuje ...

  • ČESKÉ BUDĚJOVICE

    Ve městě sídlí společnost, která se zaměřuje na výrobu produktů pro zdravý životní styl. Takže se s ní klub domluvil a ve zdravém balíčku pak hokejista dostane vitaminy, různé doplňky stravy, energetické tyčinky. Čekali bychom tady i rybí tuk nebo tablety na podporu imunity z lososa.

    SESTŘIH: České Budějovice - Liberec 5:3. Skvělý obrat Motoru v závěru
    Video se připravuje ...

  • PARDUBICE

    Tohle je jediný extraligový klub, kde nedostanete nic jiného než skleněnou plaketu. Pití do ní nenalijete, nesníte ji, jen ji zkrátka máte. Pokaždé by na ní mělo být napsáno, že ji obdržel hráč zápasu, termín utkání a o jaký souboj šlo. Domácí borci aby si otevřeli pak sklenářství.

    SESTŘIH: Pardubice - Karlovy Vary 4:2. Dynamo po skvělém úvodu slaví podruhé v sérii
    Video se připravuje ...

  • PLZEŇ

    Tak schválně, hádejte, co byste mohli odvézt z Plzně... Jste vedle, žádné pivo. Ale zklamaní rozhodně nejste. Klub tady využívá služby společnosti, která se specializuje na dovoz vín z Francie. Že je tu suché? Jenže co je suché, třeba červené, je dost často i velmi dobré. Pokud hrajete v Plzni, pořiďte si domů vinotéku.

    SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:2p. Čerešňák v prodloužení trefil první bod
    Video se připravuje ...

  • LIBEREC

    Máte rádi bublinky? Tak pak dávejte góly v Liberci, nebo pro brankáře platí, ať tady vychytají nulu. Když zazáříte, čeká na vás lahev sektu z německého Trieru. Pikantní je, že stejnou odměnu obdrží i fanoušek, který při zápase nejlépe zatancuje. Když pak načnete doma, je to příjemná vzpomínka na Liberec.

    SESTŘIH: Liberec - Kometa Brno 3:2p. Tygři jsou zápas od postupu do čtvrtfinále
    Video se připravuje ...

  • VÍTKOVICE

    Ceny pro nejlepší hráče klubu věnuje Moravskoslezský kraj. Vždycky jde o regionální produkty, například v utkání s Českými Budějovicemi obdrželi nejlepší hráči zápasu kolekci z klimkovických lázní, tedy sůl do koupele, výtažek z bylin a další regenerační výrobky.

    SESTŘIH: Vítkovice - Olomouc 4:3p. Obrat se nekonal, rozhodl Kalus
    Video se připravuje ...

  • OLOMOUC

    Tady se snažte! Stavební firma třeba nachystala dárkové balení rumu s placatkou. Autorizovaný prodejce vozů dodá dárkový koš a navíc originální malý model auta. A když dostane domácí borec poukaz na burger do místního podniku? Pro soupeře se nachystá jiný dárek, aby nemusel mazat na Hanou.

    SESTŘIH: Vítkovice - Olomouc 1:3. Hanáci ve druhém zápase srovnali stav série
    Video se připravuje ...

  • KOMETA

    Prim mají reklamní předměty od partnerů zápasu, takže nic výjimečného. A samozřejmě klasika, často se do tašky přidává ještě „nějaká“ lahev vína. Ale stejně je to škoda, jižní Morava, sluncem zalité vinice? Tady by se dala cena pro hráče zápasu ještě víc načančat a vyvonět. Které vinařství se hlásí?

    SESTŘIH: Kometa Brno - Kladno 3:0. Rytíři porážkou definitivně stvrdili účast v baráži
    Video se připravuje ...

  • MLADÁ BOLESLAV

    Rovnou si vezměte do autobusu skleničky, talířky a nůž. Protože hráč zápasu tady dostane malou gurmánskou sérii pro sebe a tak tři parťáky: lahev vína, paštika a salám. Hlavně nezapomeňte pak po cestě domů zapíjet vodou. A možná pošlete řidiče pro pecen chleba, ať je čím zajídat.

    SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 2:3. Obrat Bruslařů, ve 3. třetině rozhodl Kelemen
    Video se připravuje ...

  • KARLOVY VARY

    Dopředu nevíte, pro co si pojedete. Záleží na výběru partnera utkání. Výjimečně se rozdávají dárková balení vín, častěji jde o dárkové koše. V nich pak najdete zdravější trvanlivé potraviny, takže: müsli, energetické tyčinky, vegetariánské věci. A pozor, ve hře bývá i pánská kosmetika.

    SESTŘIH: Karlovy Vary - Litvínov 3:1. V přímém souboji o předkolo se smála Energie
    Video se připravuje ...

  • LITVÍNOV

    Ten vzor určitě znáte. Bílý porcelán a na něm modrý ornament v cibulovém dekoru. Český porcelán se dělá v Dubí od konce 19. století a Litvínov odsud už poměrně dlouho vozí ceny pro hráče zápasu. Takže varianta pro skončenou sezonu? Sběratelský kousek, hokejista dostal hrníček s Bobem a Bobkem.

    SESTŘIH: Litvínov - Mountfield HK 3:2sn. Domácí otočili utkání s favoritem
    Video se připravuje ...

  • KLADNO

    Původně tady hvězdy zápasu dostaly vyhlášenou českou whisky z Třebíče. Ale už od konce kalendářního roku se fasují jiné dobroty od partnerského obchodního řetězce. V dárkovém koši najdete mléčnou čokoládu, kávu, uzeniny, sušenky, olivy, bonboniéru a sýry. Otázka, kolik toho hráč doveze domů.

    SESTŘIH: Kladno - Mladá Boleslav 2:0. Bruslaři nenalezli recept na výborného brankáře Bowa
    Video se připravuje ...

  • ZLÍN

    Zlín měl svoji specialitu. Vždycky zajistil pro hráče utkání květinu, takže pokud jedete z Plzně nebo z Varů, berte s sebou vázu. Pokud není partner utkání, tak cenu dává klub. No a ten má barterovou smlouvu s jistou firmou z Vizovic, která pálí, pálí a pálí. Takže švestky v tekuté podobě pro vás!

    SESTŘIH: Zlín - Olomouc 3:2sn. Souboj dvougólových Claireauxe a Klimka nakonec vítězně pro domácího
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud