Pavel Ryšavý
28. září 2022 • 04:30

Modrý seřval rozhodčí a zavinil gól. Že Gulaš neslezl z ledu? Nemáte ho rádi

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měli jste pocit, že všude je Milan Gulaš. V Hradci odehrál přes 30 minut, neslézal z ledu. Když po porážce 1:3 dostal Jaroslav Modrý dotaz, zda tým nespoléhal na kapitána až moc, nasadil kamenný výraz: „Nerozumím otázce.“ Vysílal pak upřené pohledy. Při zápase byl divočejší, když seřval sudí za chybu, dostal dvouminutový trest a Mountfield v něm dal vítězný gól. „Nechal jsem se unést, zavinil jsem druhý gól. Naší skupině jsem se omluvil, moje chyba,“ vysvětlil.



Po úvodních třech zápasech sezony měl Milan Gulaš na kontě 5 gólů. Dost nahlas tím zakřičel: „Pořád bacha na mě, i když je mi 36 let.“ Napadne vás, jestli se věkem mění? Jestli je cítit, že bombarďák stárne? „Tak to opravdu ne, nemění se,“ hned odpověděl Marek Zachar, hradecký útočník, který ho v zápase často chodil bránit na oslabení.

Gulaš v Hradci odehrál skoro 31 minut, Jaroslav Modrý ho využíval opravdu hodně. Jakmile se naskytla šance dát gól, padla volba na něj a na Lukáše Pecha, ať něco zkusí. Jiná varianta jako kdyby ani neexistovala. „Guli kvalitu pořád má, tu svoji urputnost taky. Protihráči ho nemají rádi, je důrazný, je...“ 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud