22. srpna 2023 • 21:39

Kladno i s Jarůškem znovu prohrálo, Plzeň smetla tým z Německa 7:1

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Litvínova vyhráli v přípravném utkání na nový ročník extraligy doma nad Kladnem 4:1 a porazili Rytíře i podruhé za sebou. Ve čtvrtek nad nimi zvítězili v Mělníku 5:1 a celkově mají v testovacím období na kontě ze čtyř utkání tři výhry. Plzeň vyhrála nad německým druholigovým celkem Eispiraten Crimmitschau 7:1.



Kladno, které nastoupilo i s čerstvou ofenzivní posilou Richardem Jarůškem, si připsalo v přípravě třetí prohru ze čtyř duelů. Litvínov se dostal do vedení v 16. minutě díky brance osmnáctiletého útočníka Matěje Maštalířského.

V prostřední třetině nejdříve zvýšil obránce Denis Zeman, potom zkorigoval stav Matěj Beran, ale 35 sekund před druhou pauzou vrátil v přesilové hře Vervě dvoubrankový náskok Michal Gut. Po 105 sekundách závěrečného dějství dovršil výsledek bek Kristaps Zile.

Plzeň vyhrála druhé z dosavadních čtyř přípravných utkání. Po bezbrankové první třetině získali Indiáni mezi 24. a 26. minutou během 140 sekund tříbrankový náskok díky Marku Soukupovi, Kryštofu Hrabíkovi a Ondřeji Matýsovi.

V polovině utkání snížil Lucas Böttcher. V 37. minutě využili domácí přesilovou hru brankou Jakuba Poura a v závěru zvýšili rozdíl díky dvěma trefám Aleksiho Rekonena a gólu Filipa Jansy.

Petr Straka neprožil ideální poslední dvě sezony, teď se vrací do Plzně
Petr Straka neprožil ideální poslední dvě sezony, teď se vrací do Plzně

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud