14. února 2024 • 13:45

Houdkovy incidenty: řádění na Spartě a nechtěná bitka. Schytal i krvavé KO

Autor: pab
Vstoupit do diskuse
12
  • Michal Houdek má za sebou solidní soupis prohřeškůMichal Houdek má za sebou solidní soupis prohřeškůFOTO: Koláž iSport.cz

    Strávil na extraligovém ledě sotva několik sekund a bylo jasno. Michal Houdek? Jasně, ten hokejový rabiát. Za pět let mezi tuzemskou elitou nastřádal obrovitý zadák několik menších i větších flastrů. Nebojí se shodit rukavice ani sestřelit soupeře. A občas jde přes čáru. Naposledy v pondělním duelu na takřka domácím ledě v Plzni, kam se vrátil po svém prvním profesionálním přestupu do Pardubic. Sestřelil Tima Söderlunda, čímž rozšířil už tak dlouhý soupis svých přestupků. Jaké byly? Dozvíte se na následujících řádcích.

  • 20 sekund na ledě (září 2019)

    Při svém prvním extraligovém startu Houdek po 20 sekundách na ledě krosčekoval zezadu sparťana Marka Kvapila, pak nařezal Janu Piskáčkovi. Dostal dva zápasy. „Kdyby se incident opakoval, hranice bude jinde,“ slíbil šéf disciplinárky Viktor Ujčík. Kvapilův utržený prsní sval se zákrokem přímo nesouvisel, ale vrátil se až na konci základní části.

    Sparta - Plzeň: A další bitka! Piskáček dostal naloženo od Houdka
    Video se připravuje ...

  • Musilova nakládačka (říjen 2019)

    V zápase 13. kola proti Třinci se pustil do pěstního souboje s Davidem Musilem. Bitka dopadla jednoznačně, obránce Ocelářů jedinou ranou uzemnil Houdka na zem. Ten skončil s krvavým zraněním v obličeji. Z ledu mu nakonec museli pomoct spoluhráči a členové realizačního týmu. V devíti sehraných zápasech posbíral 57 trestných minut.

  • Stopka za pěsti (září 2022)

    V čase 59:51 utkání Plzně s Karlovými Vary shodil rukavice a snažil se vyvolat bitku s Tomášem Havlínem. Ten nejevil zájem se do konfliktu zapojit. Houdek do něj však bušil pěstí i poté, co se mu v tom rozhodčí snažili zabránit, a byl vyzván, aby bití nechal. Od disciplinárky dostal stopku na dvě extraligová utkání.

    Plzeň - Karlovy Vary: Emoce na závěr derby! Domácí Houdek se pěstmi pustil do Havlína, který se nechtěl prát
    Video se připravuje ...

  • Poslední šleh (leden 2024)

    Pár sekund před koncem zápasu s Českými Budějovicemi za stavu 4:3 nejprve Houdek hitoval Mikuláše Hovorku a následně srazil k ledu Jana Štencela, který zůstal ležet. Poté se pustil do potyčky s dvoumetrovým Jáchymem Kondelíkem. Jednalo se o jeden z jeho posledních šlehů v dresu Plzně.

  • Zrada v Plzni (únor 2024)

    Nejčerstvější průšvih. Návrat na plzeňský stadion v pardubickém dresu Houdek „okořenil“ hrozivým útokem, kdy se přihnal do souboje jako třetí hráč a nic netušícího Tima Söderlunda poslal k zemi. O 20 čísel menší a neméně kilo lehčí Švéd opustil halu v bezvládném stavu na nosítkách. Naštěstí je v pořádku, Houdek se mu omluvil skrze oficiální vyjádření východočeského klubu. Od šéfa disciplinárky Viktora Ujčíka vyfasoval nejtrvrdší možný trest na deset zápasů.

Vstoupit do diskuse
12
Finále
Články odjinud


Články odjinud