5. září 2020 • 14:52

Eliáš smutní, z domu mu ukradli kolo za 100 tisíc. Poznáte zloděje?

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výrobce udává, že s tímto skvostem můžete směle vyrazit do podniků Světového poháru. Závodní trek Supercaliber model SL 9.7 Miami green, jehož cena začíná na 100 tisících, si pořídil i bývalý slavný hokejista Patrik Eliáš a jízdou na celoodpruženém kousku s karbonovými koly se nemohl nabažit. Teď má však utrum, nádherný speciál mu byl ukraden a ikona New Jersey Devils žádá o pomoc.



„Prosím o pomoc, toto kolo Trek Supercaliber mi bylo odcizené ve středu z domu! Za jakoukoliv informaci, která povede k nalezení, ODMĚNA!“ vyťukal v sobotu po obědě na Instagram nedlouho poté, co zjistil, že jeho miláček není v pražském domě k nalezení.

A o to je to pro Eliáše a jeho rodinu horší a nepříjemnější. Že lump řádil v jejich rezidenci. Patrik Eliáš zveřejnil i krátké video z kamery, zabudované na domě, která zaznamenává, jak lupič v černých kalhotách a botách táhne kolo ze sklepení a šine si to suverénně k hlavní bráně… Zarážející je i čas krádeže – před tři čtvrtě na osm ráno.

I z toho důvodu Patrik Eliáš doufá, že by se mohl najít svědek události a majiteli kola či Polici ČR přinést klíčovou informaci vedoucí k dopadení pachatele. „Kolo nebylo nejlevnější, ale o materiální stránku mi tolik nejde. Spíš o princip. Jak si tohle může někdo dovolit?“ nechápe Eliáš drzost zloděje. Výrobní číslo kola je Wtu178ct0128p.

Česko hledá Eliášovo luxusní kolo. Zloděj ho ukradl přímo z domu!
Video se připravuje ...

Patriku Eliášovi ukradli z domu kolo za 100 tisíc korun
Patriku Eliášovi ukradli z domu kolo za 100 tisíc korun

Vstoupit do diskuse
8


Články odjinud


Články odjinud