3. prosince 2020 • 13:00

MasterChef a bývalý hokejista Staša o sociálních sítích: Nic nefejkuju!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zažívá turbulentní rok. Nejdříve titul v soutěži Masterchef Česko, teď cena Czech Social Award. Dvaatřicetiletý bývalý hokejista Roman Staša válí ve všech směrech. Za tři měsíce mu na Instagramu přibylo přes 200 tisíc sledujících. „Minulý rok touhle dobou jsem měl přesně 45 followers. Je to nářez!“ hodnotí sympaťák svůj vývoj. V čem je jeho kouzlo? Roman Staša byl hostem pořadu Sportovci na sítích, podívejte se na video!



„Je to velká jízda. Čekal jsem hodně, ale ani jsem nemohl tušit, že se něco takového bude dít. Že budu mít přes 200 tisíc followerů, že mě budou lidi takovým způsobem poznávat…“ přiznává Roman Staša, který se prý snaží na sociálních sítích působit hlavně upřímně. „Nedávám na sociální sítě nic, co není pravda nebo je nafejkovaný, něco co bych stříhal, přikrášloval,“ podává svůj návod, jak být oblíbený a zároveň si udržet dobrý pocit.

„Média, facebook, všechno nás to vtahuje do nějaké nereality… Když je člověk smutný, tak to na Instagram nedá. Mně třeba není do smíchu, tak to buď řeknu, nebo to nenatáčím. I proto tam nemám tolik příspěvků, nesdílím s lidmi každý den, protože by to nebylo v tu chvíli přirozený a nebyl bych to já,“ vysvětluje bývalý hokejový talent.

Právě zkreslování reality na sociálních sítích je podle něj také jejich největší problém. „Vytváří se dokonalý svět, který ale venku neexistuje. Na to musí trpět i děti…“ tuší oblíbený kuchař.

Koho na sociálních sítích sleduje on? Jak to má se sportem a sportovci? Kolik mu přibylo sledujících po finále MasterChefa? A co v týdnu zaujalo na sociální sítích sportovců?

MasterStaša: V hokeji lepší než Voráček, přesto skončil. Co říká o Pavlínce?
Video se připravuje ...

Roman Staša byl v mládí hokejovým reprezentantem a nyní se věnuje kuchařskému umění
Roman Staša byl v mládí hokejovým reprezentantem a nyní se věnuje kuchařskému umění

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud