20.12.2019 • 05:00

Sparta vs. Slavia. Proč Štáfek fandí rudým a co se nelíbí Hejnové na Camp Nou?

Vstoupit do diskuse
0
  • Které celebrity fandí Spartě a které Slavii?

    Fanoušci Sparty a Slavie, to jsou dva nesmiřitelné tábory. Nejinak je tomu také v případě celebrit, které se vzájemně špičkují a popichují. Zjistěte, kdo ze známých osobností fandí sešívaným a kdo patří do tábora rudých.

  • Jakub Štáfek

    Jakub Štáfek je váženým fanouškem Sparty. Svůj milovaný klub dokonce v dětství reprezentoval a v roce 1996 padl na letenském stadionu jeho první gól v životě. „Můj táta i můj děda kopali, bylo jasné, že budu kopat taky. Klub si člověk nevybírá, ten se dětí z generace na generaci a o to je poutu silnější,“ vysvětluje Štáfek.

    Podle Štáfka si klub nevybíráte, ale dědíte jej z generace na generaci.Foto Instagram

  • Leoš Mareš

    To, že si člověk klub nevybírá, ale dědí by mohl potvrdit i moderátor Leoš Mareš. On i jeho syn Kuba patří stejně jako děda a praděda mezi velké fanoušky slávistického fotbalu. Společně si dokonce zahráli v propagačním videu k oslavám 125 let Slavie. Jako správní kluboví fanoušci navštěvují Leoš s Kubou nejen zápasy mužského A týmu, ale chodí fandit i slávistkám nebo juniorům.

    Leoš Mareš se svým synem navštěvují i zápasy žen a juniorů.Foto Profimedia

  • Jakub Kohák

    Jakub Kohák je známým milovníkem fotbalu. Důkaz? Vyrazil na kvalifikační zápas na EURO 2016 do Lotyšska. Ačkoliv si s sebou vzal kopačky, tehdejší trenér Pavel Vrba nakonec Kohákovi na hřišti šanci nedal. Co se týče klubových preferencí, drží palce Spartě. Stejně jako Mareše a Štáfka přivedl i Koháka k fotbalu jeho otec, který hrál za Spartu házenou. Mezi sparťanskými fotbalisty měl tak spoustu přátel, které chodil spolu s malým Jakubem na zápasy podporovat. 

    Jiřina Bohdalová je stejně jako Kohák sparťanka.Foto Instagram

  • Zuzana Hejnová

    Že ženy nesnáší fotbal? Ale kdeže! Zuzana Hejnová je důkazem, že fotbalové mánii může propadnout i něžné pohlaví. Úspěšná atletka fandí Slavii a pravidelně navštěvuje její domácí i venkovní zápasy. Nechyběla dokonce ani na Camp Nou, kde Slavia na podzim svedla druhý vzájemný zápas s Barcelonou. Ačkoliv to byl pro Hejnovou obrovský zážitek přiznává, že atmosféru v Edenu nedokáže nic nahradit.

    Camp Nou byl pro hejnovou obrovský zážitek. Atmosféru v Edenu však podle ní nic nenahradí.Foto Instagram

  • Libor Bouček

    Libor Bouček je srdcem i duší sparťan. Často se tak špičkuje se svým kolegou z rádia Evropa 2 Leošem Marešem, který naopak fandí Slavii. Tato fotka vznikla letos 24. dubna po vzájemném duelu odvěkých fotbalových rivalů a výraz Libora Boučka mluví za vše. Zápas dopadl porážkou Sparty 0:3. Aby toho nebylo málo, nepřipsali si rudí dokonce ani jedinou střelu na bránu.

    Takhle se tvářil Libor Bouček po debaklu Sparty.Foto Instagram

  • Pavel Novotný

    Bývalý bulvární novinář Pavel Novotný patří do slávistického tábora a je na to patřičně hrdý. Své fotbalové preference dává řádně najevo i jako nynější starosta obce Řeporyje. Na úřadě jej můžete potkat v bílých papučích se slávistickým znakem. Jeho kancelář nově zdobí dres, který mu s vlastnoručním podpisem daroval k Vánocům záložník Petr Ševčík.

    Tento dres nově zdobí kancelář Pavla Novotného.Foto Instagram

  • David Suchařípa

    Jakožto fanoušek Sparty byl David Suchařípa v minulosti osloven O2 TV, aby společně s Pavlem Novotným komentoval derby Slavie a Sparty. Ačkoliv ani jeden z dotyčných nemá větší zkušenosti s komentováním, jejich spontánní výroky měly mezi fanoušky obrovský ohlas. Za komentátorským pultem se nakonec radoval Novotný, jehož „Slávince“ se nakonec povedlo zvítězit 2:0.

    David Suchařípa a Pavel Novotný společně komentovali derby pražských "S".Foto Profimedia

  • Michal Suchánek

    O tom, zdali je herec Michal Suchánek sparťan nebo slávista, by se dalo polemizovat. Ačkoliv odmalička fandí sešívaným, zároveň se stal autorem hymny pražské Sparty. Na jeho fotbalovém přesvědčení to však nic nezměnilo. „Bylo to jako podpis Ringo Čecha na antichartu. Stál jsem tam s tužkou, ale nepodepsal to," popsal upřímně své rozpolcené pocity z hymny Suchánek.

    Michal Suchánek byl dalším hostem v pořadu Michala Hrdličky Česká ulička, prozradil svou klubovou příslušnost i jaký má názor na děkovačku SlavieFoto O2 TV Sport


Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}