Autor: iSport.cz
2.7.2020 • 13:00

iSport LIFE závody jsou za dveřmi! Nově také s 18 km dlouhou tratí

Vstoupit do diskuse
0

Epidemie koronaviru ochudila běžeckou sezonu o spoustu oblíbených akcí. iSport LIFE závody jsou tu ale i letos! Zábava pro celou rodinu, nabitý doprovodný program, známé osobnosti i perfektní zázemí. To vše a mnohem víc vás čeká už na konci prázdnin na našem prvním závodě v Praze. Zkusit můžete nově také osmnáctikilometrovou trať!



Milíčovský les

První iSport LIFE startuje už 23. srpna na okraji Prahy v Milíčovském lese. Síly tu budete moci poměřit například s bojovníkem Otakarem Peřinou alias Marpem, který se společně s ostatními účastníky postaví na start, zaběhat si přijdou i hokejisté Sparty se svým maskotem.

Brněnská ZOO

Další závod pod hlavičkou iSport LIFE vás čeká 12. září. Tentokrát se přesuneme do moravské metropole. Přichystána pro vás bude unikátní trať v prostředí brněnské zoo. I letos bude součástí ceny startovného celodenní vstupenka pro každého účastníka.

Divoká Šárka

Sérii závodů zakončíme 10. října opět v Praze, a to v nádherné přírodě Divoké Šárky. Kromě 4,6 kilometrů dlouhé tratě tu bude pro závodníky připraven 18kilometrový crossový závod. Na své si tak přijdou i ti nejzkušenější běžci. Pokud si na delší trasu netroufáte, přihlaste se do kratšího závodu, který má necelých 5 kilometrů. Osobně budete moci pozdravit také ambasadorku závodů Šárku Strachovou, bývalou mistryni světa v alpském lyžování.

iSport LIFE závody, to je zábava pro celou rodinu. Každý dospělý závodník dostane tričko s exkluzivním motivem. Ani letos nezapomínáme na ty nejmenší. Součástí každého závodu budou trasy určené dětem, tombola a nadupaný doprovodný program. Další informace o chystaných akcích i možnost registrace najdete na www.iSportLIFE.cz.

Praha, Milíčovský les

23. srpna 2020

Dospělí: 6,4 km
Děti: 460/900/1350 m
Přihlašte se ZDE>>>

ZOO, Brno

12. září 2020

Dospělí: 10 km
Děti: 660/1260 m
Přihlašte se ZDE>>>

Praha, Divoká Šárka

10. října 2020

Dospělí: 18/4,6 km
Děti: 460/900/1350 m
Přihlašte se ZDE>>>

iSport LIFE závody - to nejlepší z roku 2019
Video se připravuje ...


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}