Autor: ija
5.3.2020 • 20:20

Sportovci na sítích: Maková panenka i ledová kráska. A rozkol kvůli El Clásiku

Vstoupit do diskuse
0

Co ze svých životů odhalili sportovci za poslední týden? Tenisová kráska Caroline Wozniacká se ve sportovním důchodu pustila do ledového dobrodružství a její kamarádka Serena Williamsová z toho šílí. Barbora Strýcová se předvedla v roli uhrančivé dámy a americká hvězda Mikaela Shiffrinová truchlí po zemřelém tatínkovi, možná se ale blíží její návrat k lyžování. V F1 hoří spor nejen kvůli legalitě aut, ale kvůli španělskému El Clásiku. Lewis Hamilton totiž fandí Barceloně, kdežto Carlos Sainz je zapřisáhlý příznivec Realu.  A české sportovní maminy to rozjely.



„Cože? To je šílený!“ komentovala Serena Williamsová fotografii, kterou zveřejnila její kamarádka Caroline Wozniacká. Dánka se nedávno rozloučila s tenisovou kariérou a, jak je vidět, pustila se do ledového dobrodružství. Na snímku je spoře oděná uprostřed zasněžené přírody.  „Sereno, nezapomeň, že ona je Dánka, má krev Vikingů,“ upozornili americkou tenisku fanoušci Wozniacké.

Barbora Strýcová odložila tenisovou raketu
Barbora Strýcová odložila tenisovou raketu

Úplně jinou fotku sdílela plavkyně Barbora Závadová. Srdíčkový pozdrav poslala až z Austrálie, kde trénuje.

Americká lyžařská hvězda Mikaela Shiffrinová má jiné starosti. Od náhlé smrti jejího otce Jeffa, známého anesteziologa, uplynul víc než měsíc a vítězka posledních tří ročníků Světového poháru alpských lyžařek stále truchlí a nezávodí. Na sociálních sítích zveřejňuje fotky s milovaným tatínkem.

„Když zavřu oči, budeš tady se mnou?“ ptá se u jedné z posledních, na níž se spolu usmívají ve chvílích volna. Nakonec ale přece jen oznámila, že letí do Evropy. Blíží se její návrat? 

Ve světě F1 došlo ke sporu, nešlo ale o volant Mercedesu ani motor Ferrari.  Šestinásobný mistr světa Lewis Hamilton zveřejnil během testování v Barceloně svou fotku v dresu místního fotbalového velkoklubu.

„Velké díky, FC Barcelono, za dres. Jsem jejich obrovský fanoušek a budu jim fandit v El Clásiku,“ vysvětlil.  Hned se mu ale ozval španělský pilot McLarenu Carlos Sainz mladší. „Hej, chlape, budeme si muset vážně promluvit! Hala, Madrid!“ nenechal nikoho na pochybách, pro kterého z tradičních rivalů hoří jeho srdce. Hamilton měl ale smůlu. El Clásico pak dopadlo ke spokojenosti Španěla, Real vyhrál 2:0.

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a bývalá beachvolejbalistka Kristýna „Kiki“ Hoidarová Kolocová jsou kamarádky, to se ví. I na sociálních sítích jsou hodně vidět spolu. Tentokrát vzaly do party i další tenistku Lucii Šafářovou. Co je spojuje? V minulém roce se všechny tři staly maminkami. „Co si budem povídat, s dětma si moc v klidu nepokecáme, ale aspoň jsme na tom všechny stejně,“ napsala Šafářová ke společné fotce. „Mámy v akci“ přidala.

Barbora Strýcová tenis pořád ještě válí na kurtech, tentokrát ale vyrazila na společenskou akci. V červených šatech vypadala úchvatně, což její četní fanoušci náležitě ocenili, přestože si ze sebe dělala legraci, že vypadá jako Maková panenka.

Barbora Strýcová odložila tenisovou raketu
Barbora Strýcová odložila tenisovou raketu


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}