29.7.2019 • 05:00

Šíleně barevné, perfektní střih. Trendy v oblékání určuje i šampionka z OH

Vstoupit do diskuse
0

Pro některé není důležité vyhrávat, ale dobře vypadat na fotkách. Tedy, občas je důležité pro oboje, ale vyladěný outfit má vždy přednost. Podívejte se na to nejlepší z dámského sportovního oblečení, ve kterém zazáříte při každé příležitosti.



Sportovní oblečení už dávno není pouze černé. Pestré barvy jsou stále častější a stále žádanější.

Na jedné straně tak stojí značky s umírněnou kolekcí, která osloví konzervativní část sportující populace, zatímco na straně druhé nalezneme šílené vzory vyvedené v pestrých barvách. Tento trend už můžeme sledovat i v pánských kolekcích, ale mnohem více je vidět u ryze dámských značek. Ostatně už samotná skutečnost, že existují značky sportovního oblečení určeného pouze pro ženy byla ještě pár let zpátky naprosto nemyslitelná.

V dnešním článku si představíme tři značky dámského sportovního vybavení, které patří mezi nejpovedenější a zároveň nejoblíbenější.

Dámské oblečení Kari Traa
Dámské oblečení Kari Traa

Kari Traa

Norská značka pojmenovaná podle své zakladatelky - několikanásobné olympijské medailistky v akrobatickém lyžování (zlato ze ZOH v Salt Lake City). Kari Traa byla jednou z vůbec prvních značek, které se soustředily čistě na ženy. Základ tvoří kvalitní funkční materiály a střihy na míru dámské postavě. Zároveň by se to ale neobešlo bez výrazného designu a kombinace jednobarevných kousků s těmi pestrobarevnými. Kari Traa proslavily zejména barevné legíny s charakteristickým vzorem.

Dámské oblečení Kari TraaFoto Kari Traa

Nessi

Česká odpověď na světové dámské značky. Nessi je ze 100 procent postavena na designu, který je u některých modelů opravdu šílený. Použitý materiál ale není vůbec špatný a bez potíží uspokojí i ambiciózní sportovkyně. Další obrovskou výhodou Nessi je pořizovací cena, která je o poznání nižší, než u jiných výrobců.

Dámské oblečení NessiFoto Nessi

Crazy Idea

Italská legenda mezi sportovním oblečením. Crazy začínala jako malá značka určená pro skialpinisty a horaly. Postupem času se ale rozvinula do plnohodnotného výrobce, který pokrývá všechny letní i zimní vytrvalostní sporty, která mají něco společného s pobytem v horách. Crazy Idea, jak už název napovídá, se nebojí ani těch nejšílenějších nápadů. Kraťasy s designem džínsů, nebo trička s potiskem napodobujícím flanelovou košili jsou tak pouze lehkou ukázkou toho, na co se můžete u této značky těšit.

Dámské oblečení Crazy IdeaFoto Crazy Idea

Dámské oblečení Kari Traa
Dámské oblečení Kari Traa


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora
18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}