Adam Nenadál
27. října 2012 • 16:30

Navrátilová versus Armstrong a cyklistika versus celý svět #takurcite

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

TÝDEN NA TWITTERU | Pravidelná rubrika na serveru iSport.cz, která přináší komentovaný přehled nejzajímavějších sportovních tweetů, je tu s dalším pokračováním. Blog se stylovým názvem #takurcite shromáždil a utřídil pozoruhodná sportovní témata uplynulého týdne.



Kauza Armstrong hýbala minulý týden celým Twitterem. Image Armstronga coby mučedníka ještě posílila, řada lidí hovoří o „honu na čarodějnice,“ což je absurdní. Jako kdyby podvod ospravedlňoval fakt, že podvádějí (asi) všichni. Tuhle zvrácenou logiku přímočaře napadla Martina Navrátilová:

„Armstrongovy podvody jdou za hranice chápání,“ tweetovala slavná tenistka a inspirovala tak k zajímavé výměně názorů svou velkou soupeřku Chris Evertovou.

„Naučila jsem se jednu věc – nemůžeš utéct před pravdou. Pravda vždycky vyplave napovrch. VŽDYCKY. Nikdo není imunní,“ souhlasila s Navrátilovou Evertová. Mimochodem, celý dialog tenisových legend na Twitteru na toto téma je pozoruhodný.

Tomáš Ujfaluši tvrdě pracuje na svém fotbalovém návratu – hodně štěstí!

Sportovní hvězdy ve Státech pozorně sledují předvolební prezidentské klání mezi Obamou a Romneym. Mám rád, když se sportovci vyjadřují k politice – nemusí z nich nutně vypadnout nic dech beroucího, ale je fajn je občas vidět odhodit #takurcite sportovní klišé a ukázat něco víc.

Rajon Rondo, rozehrávač týmu NBA Boston Celtics, vyjádřil podporu Obamovi, jeho krajan Paul Davis z Chimki Moskva pro změnu prohlásil, že pokud Romney nezvítězí, tak zůstane radši v Rusku... #takurcite

„Je smutné, že kvůli dopingu vidí svět v cyklistech samé viníky. Všichni ale nejsou stejní,“ posteskl si na Twitteru Mark Cavendish. No jo, není sranda v současné době šlapat za peníze do pedálů.

Cyklistika si za to ale může sama, na nějaké temné spiknutí obrovských rozměrů už nevěří snad ani Armstrongovi největší obdivovatelé.

Hluboko v noci po vítězství Manchesteru United nad Bragou 3:2 v Lize mistrů přišel tenhle tweet od Waynea Rooneyho.

„Cenné vítězství. Je pro mě ctí být kapitánem Manchesteru. Teď ale nemůžu usnout, půjdu si zahrát FIFA,“ doporučil Rooney oblíbenou počítačovou hru coby nejlepší lék na nespavost. Tak to má být! Správný fotbalový fanatik fotbalem žije i v noci!

„Noveau riche“ je výraz pro zbohatlíky bez vkusu. Flea, baskytarista Red Hot Chili Peppers a oddaný fanoušek Los Angeles Lakers, jím na Twitteru počastoval mladý a talentovaný tým Oklahoma City Thunder, který se teprve nedávno odrazil ode dna NBA a nyní bude s Lakers soupeřit o pozici nejlepšího klubu Západní konference.

Americké turné zavedlo Red Hot Chilli Peppers i do Oklahomy. „Hrajeme v arénách NBA po celé zemi a každý tým nás pozve do šatny, jen Thunder odmítli,“ zlobí se Flea. Já se jim nedivím. Co kdyby tam Flea v rámci sabotážní akce nasadil třeba... blechy?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud