Adam Nenadál
23. srpna 2014 • 23:32

Dáreček Mario, profík Čech a smutný Gazzův příběh #takurcite

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

TÝDEN NA TWITTERU | Jedním z největších témat uplynulého týdne – nejen na Twitteru a nejen pro české fanoušky – byla nová pozice Petra Čecha v Chelsea. Mezi vodopády ledové vody při Ice Bucket Challenge se ale neztratil ani Mario Balotelli, Zdeněk Štybar nebo Sean Avery. Takže: co komu zase na Twitteru uletělo?



Další letní díl #takurcite má pořadové číslo 76 a přináší opět komentovaný přehled zajímavých a vtipných sportovních tweetů uplynulého týdne. Pokud si i vy všimnete tweetu, který by se měl objevit v příštím #takurcite – neváhejte a dejte nám vědět!

A sakra – nejen že polévání se ledovou vodou našlo nadšené příznivce mezi sportovci (namátkou Michael Jordan, Neymar, LeBron James, Ronaldo), ale dorazilo i k nám do redakce. A bláznivý kolega Martin Tomaides nepřišel na nic lepšího, než nominovat zrovna mně. Fakt díky, Martine! Ještě jsem výzvu nepřijal, ale co mi teď zbývá?

Takhle se teď stravuje Zdeněk Štybar po ošklivém pádu na Eneco Tour, při kterém přišel o několik zubů. Tak dobrou chuť a brzký návrat do sedla – držíme palce!

„José chce, aby Petr Čech coby špičkový profesionál v klubu zůstal a popral se o post jedničky.“ Tweet z oficiálního účtu FC Chelsea po prvním zápase letošního ročníku Premier League, v němž podle očekávání dostal před Čechem přednost jeho mladší belgický konkurent Courtouis. K něčemu se vám přiznám: mám slabost pro nasládlý heavy metal 80. let (ano; chápu, že většina z vás jen zhnuseně kroutí hlavou), takže se mi okamžitě vybavila balada od kapely Cinderella z roku 1988 s názvem „Don't Know What You Got (Till It's Gone)“. Nevíš, co máš, dokud o to nepřijdeš. Tak dlouho jsme brali Petra Čecha v brance neustále ambiciózního velkoklubu jako samozřejmost, až jsme o ní přišli...

Sean Avery hledá soupeře pro bitku přes Twitter. „Chci se s někým poprat. Právě teď. Kdo si to se mnou chce rozdat???“ Víte, co se říká... Pes, který štěká, nekouše.

Někde to rádi horké – třeba v Liverpoolu. Nahradit Luise Suáreze Mariem Balotellim? V podstatě geniální. „Mario v Liverpoolu? To je krásný dárek. Díky, díky, díky,“ tweetoval někdejší americký internacionál Alexi Lalas. Balotelli je vskutku dáreček.

„Zpátky do San Jose,“ hlásá Tomáš Hertl před startem nové sezony NHL. Držíme palce, aby ji nepřerušilo žádné zranění, a aby se v ní český mladík prosadil ještě výrazněji než v té uplynulé!

Viděli jste aktuální fotografie utrápeného a chlastem opět zničeného Paula Gascoignea? Je mi ho strašně líto. „Je smutné vidět Paula v tomhle stavu,“ tweetoval Joey Barton. „Jen jeden člověk ho teď může zachránit – a měl by si pospíšit, než bude pozdě.“ Kdo je tím člověkem? Bezpochyby sám Gazza. Chce se mu ale? Má na to sílu? Pamatuju si, jak jsme přesně takhle – v podstatě v přímém přenosu – sledovali sebedestrukci George Besta. Tenhle případ má stejné známky blížící se tragédie...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud