David Střihavka
24. dubna 2018 • 15:24

Hapal staví ve Spartě zajímavý tým. Liberec - Slavia? To byl spíš kickbox

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ DAVIDA STŘIHAVKY | Spartu k důležitému vítězství nad Jabloncem nasměroval precizně zahraným trestným kopem Nico Stanciu. Během své hráčské kariéry jsem potkal několik hráčů, kteří uměli standardky kopat – Martin Lukeš v Baníku, Pavel Horváth v Plzni, Tijani Belaid ve Slavii, Ruda Otepka v Příbrami, abych na někoho nezapomněl… Ale aby člověk pokaždé cítil, že to smrdí a je to nebezpečné, to platilo pouze u Horvyho. A ze slov trenéra Sparty Pavla Hapala vyplývá, že Stanciu je na tom podobně. Je to jeho silná stránka, velká zbraň. Proti Jablonci to trefil fakt neskutečně, byl to těžký trestňák, ale on to utáhl. Bude pro soupeře představovat nebezpečí.



Já Spartě pořád věřím. Věřil jsem jí i za Stramaccioniho a věřím jí i teď – a dvojnásobně, protože tam je Hapy. Myslím si, že Hapyho silná stránka je vytáhnout z nadstandardních hráčů, jako jsou Stanciu nebo Kanga, jejich maximum. Zatím to tak úplně není, Stanciu i Kanga vypadávají ze hry, ale až je trenér vyladí a ještě to přes léto doplní pár hráči, bude Sparta v příští sezoně opravdu velmi zajímavý tým.

Pokud jde o druhý gól, který vstřelil Václav Kadlec po ruce Pepy Šurala , jsme zase u videa. Pokud by na zápase bylo, branka by asi neplatila. Proto by mělo být všude. Ale

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud