Jakub Dvořák
31. května 2020 • 20:40

Dvě tváře Sparty v Karviné: jedna straší vlastní fanoušky, druhá ligu

Vstoupit do diskuse
7
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedna děsí vlastní fanoušky a místy i samu sebe. Druhá zase ukazuje, že soupiska je prošpikovaná velice zajímavými hráči. Sparta v neděli v Karviné ukázala dvě tváře. Jako by měl rudý kolos rozdvojenou osobnost.



V prvním poločase sparťané kupili hrubé chyby, organizace při defenzivní činnosti jim nic neříkala. Karviná udeřila již v první minutě a jen díky zásahu VARu její gól neplatil.

Nakonec to ale přeci jen byli domácí, kteří se ujali vedení – po tristním přístupu sparťanů, kteří přihlíželi jako kvalitní soubor komparzistů.

Karviná - Sparta: Lingr se protáhl okolo Sáčka a domácí přece jen vedou! 1:0
Video se připravuje ...

I František Straka v televizním studiu O2 TV Sport těžce vydýchával, čeho byli hráči v rudých dresech schopni, a jak lacině se o své jméno na zádech rvou.

Nicméně do druhé půle vyběhla jiná Sparta. Pražané jako by se převtělili do své sympatičtější podoby. Tu temnou nechali v útrobách útulné karvinské arény.

Domácí celek začali mačkat. Měli navrch v šancích, vévodili střeleckým statistikám, v držení míče a nebýt famózního výkonu brankáře Bolka, odjeli směr Praha s ještě lépe vypadajícím skóre pro fanoušky. Nakonec dali Karviné „pouze“ čtyři kusy s výsledkem 4:1.

Daleko důležitější pro trenéra Václava Kotala ale bylo, že po špatném domácím výkonu s Plzní a nedělním prvním poločase nastavili tvář, skrz kterou by klidně mohli budit respekt napříč FORTUNA:LIGOU.

Jen si ji zachovat..

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Hložek: David to krásně trefil a já ho pak napodobil. Věděli jsme, že to otočíme
Video se připravuje ...

Kotal o výměně Hložka s Karlssonem: Věřili jsme, že můžou chodit do koncovky
Video se připravuje ...

Z V R P Skóre B

Vstoupit do diskuse
7
Články odjinud


Články odjinud