Jan Denemark
Premium
25. dubna 2022 • 12:00

Teď se ukáže pevnější filozofie. Sparta i Jandač hraje o vykoupení

Autor: Jan Denemark
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ JANA DENEMARKA | Sny se plní. Omlouvám se ostatním hokejovým celkům v zemi, ale pro pohled nestranného diváka je skvělé, že se do finále prokousala právě Sparta a Třinec. Pražský klub pod vedením Josefa Jandače, který mocně touží konečně vyhrát titul, razí jasně ofenzivní herní přístup. Třinec, pod tvrdým a charismatickým Václavem Varaďou, si zakládá na disciplíně, řádu a systému.



Pro fanouška, jenž se kochá jen hokejovou krásou, musí být letošní play off zážitkem. A finále především. Zvlášť, když už nyní je jasné, že tu nejde o sérii, která by skončila dřív, než by vlastně začala. Duelů bude minimálně šest. Navíc lze s velkou jistotou očekávat, že právě nadcházející bitvy budou vyvrcholením dlouhé sezony.

Po postupu pražského klubu přes čtvrtfinálové kolo jsem se zmínil o tom, že z hlediska mentality a odolnosti, se dnes bavíme o jiné, silnější Spartě. Že přídavek „železná“ už se v hokejovém prostředí nemusí říkat s ironickým úsměvem. Když si to vezmeme popořadě, tak parta Michala Řepíka dokázala

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud