Jan Podroužek
31. července 2020 • 11:55

Zájem z Premier League musí nalomit. Slavia platí daň za úspěch

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia je v pozici, kdy si, pro ni bohužel, nemůže jen tak z plezíru říct, že udrží pohromadě kádr tak, jak si představuje. Vidle jí do toho až brutálně hodilo minulé léto, kdy mezi červencem a zářím odešlo postupně pět důležitých hráčů.



Má to logiku, protože „sešívaní“ hrají dobře a jsou úspěšní. Je tudíž pochopitelné, že si jejich hráčů leckdo všimne. A když je ještě ke všemu protáhnete Ligou mistrů, kde se vůbec nestydíte a hrajete s obry rovné partie, tak tím spíš.

Tady speciálně přichází ke slovu ještě další efekt. Famózní Tomáš Souček, který zjednodušeně řečeno otevírá v Premier League, konkrétně ve West Hamu, svými výkony bývalým parťákům vrátka.

A to už je destinace, která se fakt těžko odmítá. Když budete v kůži Vladimíra Coufala, bude vám 27 let a toužíte ještě po větším zahraničním angažmá, zájem zrovna z anglické ligy vás musí pořádně nalomit.

U Lukáše Masopusta to samé v bledě modrém. Slavia určitě plánovala zredukovat pořádně svůj napěchovaný kádr, asi ale ne zrovna o tahle jména.

Teď bude velmi nesnadné se s touhle situací vyrovnat, zvlášť když si zase plánuje skok do Ligy mistrů. Zkrátka daň za úspěch.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud