Jan Vacek
18. března 2017 • 05:00

Bezgólová remíza se Zlínem. Důkaz, že na Spartě může být ještě hůř

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jestliže si někdo myslel, že hůř než po utkání s Mladou Boleslaví už na Letné být nemůže, kardinálně se mýlil. Může. A taky je. Sparta i v domácím utkání proti Zlínu demonstrovala festival bídy. A co víc, oproti předchozím duelům s Duklou a Bohemians nebrala ani tři body.



Čekalo se, jak na utrápené Pražany zapůsobí příchod Petra Rady. Nárůst bojovnosti a obětavosti, to bylo naprosté minimum, co měl vyhlášený bouřlivák během několika dní do rozklíženého mužstva dostat. Nepovedlo se. Rozhodně ne v takové míře, aby to stačilo alespoň na nejtěsnější výhru.

Rada obměnil personální složení základní sestavy. Od začátku vyrazil na plac Lukáš Vácha , jen na lavičku usedli Tiémoko Konaté a Michal Sáček. Očekávané změny ale kýžený efekt nepřinesly.

Sparta totiž znovu působila tak, jako celé jaro. Rozhozeně. Nekompaktně. Bez jakékoli ideje, jak by její hra vlastně měla vypadat. V domácím prostředí dokázala Fastav dostat pod tlak až v momentě, kdy hráli hosté o deseti.

Do té doby soupeře ani nepřehrávala. Rozhodně nelze říct, že si zasloužila vyhrát. Už proto, že si za celý zápas vypracovala minimum opravdu vyložených příležitostí.

Po pátku se tak osazenstvu na Letné dýchá ještě hůř. A dostaveníčko se Slavií se blíží...

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Zlín 0:0. Radova premiéra gól nepřinesla
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud