Ladislav Vízek
25. dubna 2018 • 21:30

Slavia kamufluje, chybí jí šikovnost. Baví mě Jablonec, zklamal Kadlec

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tradiční komentář Ladislava Vízka pro deník Sport se zaměřuje především na boj o ligový titul. Ač se přetahovaná mezi Plzní a Slavií na jaře mnohem více vyrovnala, známý internacionál stále více věří Viktorii a sešívané podezřívá z toho, že jsou spokojení s druhým místem. I přes prohru na Spartě jej zaujal Jablonec, uniknout jeho pozornosti nemohla ani zlomená tyč v Mladé Boleslavi. Kam všude mířily Vízkovy přesné trefy?



Ve Sportu jste přinesli zajímavý téma s titulkem Slabí obři. Podepsal bych se pod to. Naprosto jsem s tím souhlasil, je to výstižný. Všechny tři obry jsem v minulém kole viděl. Dělá to na mě dojem, že kulhaj, nedá se na to moc dívat. Plzeň k titulu nějak dofuní, má i velmi dobrý los, i když ji ještě čeká Slavia. Ta spíš kamufluje, jak ji mrzí, že neproháněj Viktorii. Mám dojem, že jsou rádi za druhej flek. Na víc nemaj. Ať se koukají správným směrem, a to je pod sebe. Přitom kádr mají slušnej, ale na titul taková hra nestačí.

V Liberci to jen potvrdili. Chybí jim šikovnost, fotbalovej kumšt. Ona ho tam Slavia dostane, ale zatím to rve silou. Myslím, že v Edenu budou všichni strašně rádi, až liga skončí a budou na druhým místě. Mají štěstí, že ostatní jsou ještě horší.

Kupodivu nejvíc ze špičky se mi líbil Jablonec. Celou dobu mi nějak utíkal, ale na Spartě předvedli zajímavej zápas. Všichni jsme na sebe koukali a ptali se, kdo je ten Zelený. Na levé lajně hrál výtečně, nebál se něco vymyslet, třeba Zahustel jen koukal, jak ho ten hubenej blonďáček proháněl. Jsem přesvědčenej, že v příští sezoně bude Jablonec ještě lepší.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud