Ladislav Vízek
24. září 2020 • 13:13

Už víte, proč jsme Dány nechtěli. Ale Slavia to zvládne! Bojím se spíš o hokej

Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia má za sebou první duel play off Ligy mistrů. Na samotné utkání jsem se strašně těšil, protože odjakživa fandím všem našim týmům v Evropě. Ať jde o Spartu, Plzeň, Jablonec nebo Slavii. Mám rád, když se česká mužstva probojují do skupiny, a tam si užívám jejich pouť. Navíc tyto zápasy krásně ukazují, kam směřuje náš fotbal.



Po vypadnutí Viktorky mohou sešívaní jako jediní proklouznout do Champions League. Pořád mám před očima jejich zápasy s Barcelonou, Dortmundem, Interem i Chelsea. To byl tak obrovskej zážitek, že si z celého srdce přeju, aby se to znovu opakovalo. Jenže Slavia má strašně nepříjemného soupeře, což se v úterý ukázalo.

Jako jeden z mála jsem si přál za protivníka Young Boys Bern, Švýcaři nejsou tak houževnatí, s nima by to bylo snazší. I David Holoubek se mnou souhlasil. Snad nyní všichni zjistili, proč jsme si Midtjylland s mladým trenérem nepřáli. Protože nedostávají góly, mají skvělé beky, jsou strašlivě nebezpeční v rychlých kontrech, jsou běhaví… Slavii jsou hrozně podobní.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud