Ladislav Vízek
17. března 2021 • 13:00

Ksakru, proč Hložek není v nominaci? Poborský mě potěšil, omluva Baníku

Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Reprezentační nominace nám začíná bortit koronavirus. Je to k vzteku, máme před sebou start do světové kvalifikace, navíc mládežníci vstoupí do mistrovství Evropy. Čekají nás nesmírně důležité dny, ale mně přijde, že to všichni nechápou. Očekával bych, že kádry nabušíme, že vezmeme nejlepší kluky, aby to mělo logiku. Jenže já ji moc nevidím.



Hlavně v případu Adama Hložka. Chápu, že byl dlouhé měsíce mimo hru a k fotbalu se vrátil teprve nedávno. Asi není v ideálním rozpoložení a v nejlepší formě, nicméně je to kluk, který se stává hvězdou naší malé republiky. Má schopnosti a dovednosti být v áčku, o jednadvacítce se vůbec nebavím. Jenže se neobjevil ani v jedné z nominací. Ksakru, proč?

Český fotbal je na vzestupu, dokládá to Slavia, kus práce udělal nároďák, potřebujeme si budovat respekt a úctu, a Hložek, kterého nám závidí celá Evropa, zůstane na Letné. Po návratu tvrdil, jak je stoprocentně vyléčený, a my ho necháme doma. Nerozumím tomu. Pokud Sparta chce, aby pracoval na kondici, tak právě proto ho měla poslat do nároďáku. Série zápasů mu dodá mnohem víc, než nějaké běhání a posilování v klubu. To mně nikdo nevymluví.

Nechci to házet na Jardu Šilhavého ani na Karla Krejčího, přesto si myslím, 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud