Ladislav Vízek
7. dubna 2021 • 15:00

Sudí jsou horší než covid, omyly každý víkend. Kolář si Arsenal nenechá ujít

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Zítra je svátek. Fotbalový svátek. Těšíme se na něj úplně všichni, mám pocit, že i sparťané. Co jsem zaslechl, tak Slavii trochu závidí. Ze širokých debat s odborníky a bývalými fotbalisty jasně vnímám jednu věc: kluci mají šanci postoupit do semifinále. Všichni vidí, že to Arsenalu moc nejde, predikce je padesát na padesát, což je samo o sobě pro Slavii obrovské vyznamenání. Dokonce si proti ní tentokrát nevsadím. Také si myslím, že může Gunners potrápit. Stejného názoru je Šmíca, Horst Siegl nebo Míra Beránek.



Naše přesvědčení pramení z úchvatných ostrovních prožitků z nedávné minulosti. Kluci zanechali fantastický dojem před dvěma lety na Chelsea, v únoru na Leicesteru, Rangers zmiňovat nebudu, ještě by se mně zvýšil tep…

Trpišovského spolek má sebevědomí, moc dobře ví, že se mohou měřit i s takovými bombarďáky. Velké zápasy se navíc hrají hrozně dobře. Jste nabuzení víc než obvykle, necítíte bolest, nevnímáte únavu. Od první do poslední vteřiny jste zajatcem utkání. Znám to z vlastní zkušenosti. Bude to totální zážitek.

Myslím, že i z těchto důvodů si utkání nenechá utéct Ondra Kolář.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud