Ladislav Vízek
26. května 2021 • 15:26

Stopery vidím jako největší slabinu. Proč jedeme bez nejlepšího gólmana?

Vstoupit do diskuse
7
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Tak máme nominováno, pětadvacet z šestadvaceti míst v týmu pro EURO je plných. Takhle vysoké numero je nevídaný luxus, pojedou vlastně dvě jedenáctky i s náhradníky. Nominace dopadla podle mých očekávání, do tohoto počtu by se musel trefit i můj kuchař z Kozlovny. Až na pár výjimek jsem spokojenej. Je správné, že se ještě čeká na Ondru Kúdelu, i když nemyslím, že pro něj odvolání dopadne dobře. Podle mě to znovu nespravedlivě odskáče.



U stoperů vidím největší slabinu: Čelůstka s Brabcem vedle sebe poslední dobou napáchali docela dost chyb, Kúdelova absence bude citelná. Kdyby on a zraněný záložník Provod jeli, byl bych o něco optimističtější.

Trochu mě mrzí, že v repre bude chybět Bořek Dočkal: aspoň že mu trenér Šilhavý pochlapsku zavolal a neposlal jen SMS. Evropa mohla být pro Bořka v necelých třiatřiceti poslední velkou akcí s nároďákem, nominaci bych mu přál. Mazaně zahrává trestňáky a má fotbalové vidění jako málokdo. Není vyloženě rychlostní typ, ale umí to nahradit chytrostí. Škoda.

Ještě jedno jméno mi v nominaci chybí. Tvrdím, že jedeme bez nejlepšího

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
7
Články odjinud


Články odjinud