Ladislav Vízek
24. listopadu 2021 • 15:35

Slavia nazula mistrovské kopačky, Sparta je v propasti. A vzkaz Pešírovi

Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Každé kolo přináší nové souvislosti v pohledu na špici tabulky. Bylo období, kdy se Sparta cítila už pomalu mistrem. Mluvil o tom i František Čupr. Tento víkend ale s náladami pražských klubů zamíchal pořádně. Vypadá to, že Sparta je v propasti. Boj o první místo rozhodně nevzdá, to by mně k ní ani nesedělo, ale zápas na Slovácku se jí hrubě nepodařil. Co hůř, Slavia si nazula mistrovské kopačky. V tabulce se utrhla.



Sparta ztratila nejenom tabulkově. Mám pocit, že je momentálně bez tváře a bez sebevědomí. Prohrát 0:4, to je rozdíl třídy. Musí to s ní zamávat. Ke všemu mají před sebou další těžký zápas na Rangers, který může přinést jen další starosti. Pavel Vrba musí udělat změny, na Slovácku spousta hráčů podala slabé výkony. Dobrovolně přiznávám, že bych nyní nechtěl sedět v letenské kabině.

Aktuální problémy popsal po Slovácku poměrně přesně Vrba. Hráči prý vůbec nebojovali, neběhali, přišli to jen odklusat. Šlo o selhání sparťanské duše. Přitom to měl být zlomový zápas, mohli Slovácko odhodit za sebe. Nechápu,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud