Ladislav Vízek
25. ledna 2023 • 17:45

Slavii chybí GOLEADOR. Plzeň to bude mít těžké, Spartu spíš vynechávám…

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Konečně začíná naše liga. Viktorka obhajuje titul, o dva body vede i po podzimu, ale bude to mít safra těžký. Slavia ji bude nahánět, Spartu spíš vynechávám. O mistra si to rozdají jen dva kluby. Jakmile se Trpišovského banda dostane do formy a hraje s elánem, doma jí nikdo nestačí. V mých očích jsou sešívky navzdory mírné ztrátě větší favorit.



Jediné, co je může vykolejit, je absence vyloženě gólového hráče. Superstřelce. V kádru nevidím goleadora. Sparta má Čvančaru s Kuchtou, Plzeň zase vysokého hříšníka Chorého, velké věci může ukázat Vydra a nepodceňoval bych Durosinmiho. Z velké trojky je Slávka na hrotu nejslabší. Kdyby se jí nakonec povedl Chytil, určitě by k titulu hodně pomohl.

Slávistický národ zase bude řešit Micka van Burena. To je útočník, silný tank, v Liberci dal na podzim devět gólů. Když Holanďanovi zůstane v plicích severočeský vzduch, branky dávat může. Je rychlý, trochu sobecký, což je pro brko dobrá vlastnost. Prostě to může být na jaře hodně o něm. Je tu ale

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud