Ladislav Vízek
26. července 2023 • 18:15

Vrba se mění, asi pije jinou vodu. Mirku, málem jsem prohrál Kozlovnu

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
Otázky a odpovědi: Nominace na MS! Pohřební tiskovka, nároďák jako Třinec. Je tým starý? A proč nejedou…
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Liga nám konečně začala, první kolo se povedlo. Viděl jsem svižné zápasy, padaly moc hezké branky, pošmákl jsem si na některých velmi dobrých individuálních výkonech, některé týmy zase propadly. Rozhodčí pískali solidně. K rozjezdu ligy nemám připomínek. Nebyly žádné zádrhely, tak bych si to představoval. V Plzni nejsou spokojení, na Bazalech taky ne a určitě ani ve Zlíně. Příští kolo bude smutný zase někdo jiný. Celkově jsme ale ligu odšťouchli velmi dobře.



Pavel Vrba to měl těžké, jel do Karviné, k nabuzenému nováčkovi. Tenhle tým moc neznám, ale ve svém středu mají šikovné hráče, především černé pleti. Slezany jsem viděl v přípravě na Dukle, hrají pěkný fotbal, přímočarý, a Vrbič to odnesl.

Dost mě zaujalo, že se začíná měnit ve výstupech pro kamery a diktafony. Pozoruji to už delší dobu, od příchodu do Zlína. Po průšvihu v Karviné přiznal, že špatně seskládal základní sestavu. Vzal to na sebe. To je u něj absolutně nezvyklé. Nikdy se tímto sebekritickým způsobem neprojevoval. Možná

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud