Ladislav Vízek
21. února 2024 • 12:35

Každý sudí píská úplně jinak! Jsem zklamaný. A možná startuje éra Sparty

Vstoupit do diskuse
21
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Minule jsem sudí bránil. Na jedné besedě jsem se potkal s Pavlínem Jirků. On je takový anděl strážný rozhodcovského cechu. Dostal jsem pochvalu. Jenže všeho do času. Já bláhovej si myslel, že borci se na Tenerife u skleničky domluvili, jak budou pískat. Bohužel jim to vydrželo jen jedno kolo. Sparťan Pešek měl být po druhé žluté kartě vyloučen, v Ďolíčku se zase zaměňovala tvrdá hra s fauly. Fakt jsem čekal, že opilecká španělská story bude ku prospěchu fotbalu. No nic, zase jsem se jednou přesvědčil, jak jsem naivní. Každý rozhodčí píská úplně jinak. Někteří to pouštěj, jiný jsou úzkostliví. Začíná jaro a na plotně nám začíná klokotat hutná bramboračka.



Prý sudí budou nekompromisní a trestat za urážky, přílišné emoce v hloučcích. Pak ale vidím, že Ládin Krejčí na Letné sprostě nadává pomeznímu a nic se neděje. Rozhodčí jsou nevyzrálí, nemají respekt, já je vlastně lituju. Chybí pořádná osobnost. Kdybychom takovou měli, všem by to prospělo. Mohli by se učit, koukat, jak se s píšťalkou v ruce pracuje. Rozhodčí prostě stále kulhají, zákonitě pak musí kulhat i fotbal.

Když jsem viděl, jak Všetečka přešel zákrok Peška na druhou žlutou, říkal jsem si sakra, má Sparta zapotřebí, aby se jí takhle pomáhalo. Přece má miliardový rozpočet, nemůže chtít, aby jí káru tlačil sudí. A já vím, že

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
21
Články odjinud


Články odjinud