Michal Mikeska
6. listopadu 2023 • 16:25

Kousnutí byl bizár a vysvětlení taky, stopka by seděla. Král trash talku je...

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ MICHALA MIKESKY | Máme tady jednu novinku, zase jsme se přiblížili světu. Jen tedy bohužel fotbalovému, ale ne hokejovému. Michal Plutnar svým zakousnutím se do Honzy Piskáčka připomněl Luise Suáreze, kterému to dřív taky párkrát ujelo. Vůbec nechápu, z čeho taková věc vyplynula, a moc by mě zajímalo, jak se při hře stane, že někoho kousnete.



Dejme tomu, že v přerušení může nastat situace, kdy se něco stane, hádáte se, slintáte na sebe... Ale během hry si pomoci chrupem? Já vám nevím. Pozitivní rovina pro Michala Plutnara je, že ho má pevný a nezůstal žádný zub v lokti. Ne, to si dělám srandu, je to lehký bizár.

Ale opravdový bizár je, co se dělo dál. Karlovy Vary vystavily na svůj web Plutnarovu zprávu pro Piskáčka z jejich konverzace. Stojí tam, že si vůbec není vědom, že by někoho kousnul. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale podle mě nejde, že se do někoho zahryznete a nemáte páru, že se něco stalo. Jde o velmi vědomou věc, navíc tyhle osobní konverzace na veřejnosti...

Spíš bych jako klub jednal na rovinu, že se věc stala, nejde o nic příjemného a hráč si dá příště pozor. Přijde mi hloupý, že se zveřejňuje zpráva jednoho hráče druhému.

Disciplinárka pak akci ohodnotila deseti procenty z platu dolů, zatímco třeba v NHL, když Brendan Lemieux kousnul soupeře do prstu, pět zápasů nehrál. Pokud vše dobře chápu, peníze se škrtají

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud