Miroslav Horák
29. června 2023 • 15:20

Neudělal nic špatně. I tak se úspěšný Rulík u reprezentace ocitne pod palbou

Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ MIROSLAVA HORÁKA | Neudělal nic špatně, přesto na něj bude odevšad nahlíženo skrz prsty. To je ten, co nahradil vyštvaného Kariho Jalonena. Tlačenka pardubického bosse Petra Dědka. Tak se ukaž, co umíš, Radime Rulíku! Faktem zůstává, že osmapadesátiletý kouč nemusí dokazovat či předvádět nic nemožného. Bohatě postačí, pokud plynule naváže na předchozí sezony. Stály za to a dodaly mu dostatečnou kompetenci k převzetí národního týmu.



V Jalonenově vyhazovu nemá prsty. Na místě je zmínit, že si finský kouč podkopal židli především vystoupením týmu na posledním šampionátu a dává logiku, že se otázkou jeho pokračování u reprezentace zabýval výkonný výbor Českého hokeje. Ten respektovaný Fin analýzou a vizí pro Prahu nepřesvědčil.

Anketa

Je Radim Rulík správnou volbou na post reprezentačního trenéra?

ANO
NE

Pravdou je i to, že Radim Rulík se ocitl na svazovém radaru ještě před turnajem v Rize a Tampere. Ano, jako možné řešení pro případ těžkého debaklu. Ten bohužel přišel a hokejoví ministři zaktivovali plán B, nakonec se velmi přesvědčivým výrokem přiklonili k radikálnímu řešení a k nástupu realizačního týmu stříbrné dvacítky.

Ano, trvalo to a těch několik posledních týdnů se nedalo moc snášet, natož

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud