Pavel Hartman
4. prosince 2011 • 15:09

Koncem Chovance teprve tvrdá práce ve Spartě začíná

Vstoupit do diskuse
19
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

BLOG - Pro Spartu v sobotu skončil fotbalový podzim, ale hlavní práce teprve začíná. Odchod Jozefa Chovance a jeho kumpanie je jen startovním výstřelem. Na něj naváže náročná „šichta“, která bude bolet a budou při ní létat třísky.



Do celého klubu se totiž musí vdechnout nová atmosféra. Očištěná od intrik, nepodložené nabubřelosti, ublíženectví a stihomamu, zato plná tvůrčího elánu, touhy po zlepšení, opravdové pokory a skutečné loajality k firmě s názvem AC Sparta Praha.

Dále se musí zavést jednotná fotbalová fronta, po níž půjdou špunti od přípravky až po áčko. Aby neměl nikdo zamotanou hlavu a všichni jasně věděli, jaký fotbal se ve Spartě vyučuje.

No a že jsou k tomu třeba fundovaní učitelé (trenéři), kteří budou moderní látku nejen ovládat, nýbrž ji budou umět také naučit, to není nutné zdůrazňovat. Stejně jako to, že i tihle učitelé se musí neustále vzdělávat, aby šli s dobou a ne proti ní.

Takže - žádný zimní spánek a předvánoční rozjímání, ale tvrdá práce. Jedině tak bude moci Sparta za půl roku pomýšlet na Ligu mistrů.

Vstoupit do diskuse
19
Články odjinud


Články odjinud