Pavel Ryšavý
29. května 2019 • 17:43

Nastal soumrak trenérského Boha. Růžičku dostihly škraloupy. Škoda

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenérské pozice jsou v Česku obsazené, je plno. Pokud klub funguje v relativně normálním režimu a přemýšlí koncepčně, je plno i po Evropě, volná místa jsou jenom tam, kde se moc neví, co přijde dál. Takovou adresou byl i Slovan Bratislava v KHL, štace s nejistou budoucností. Klidně se může stát, že se v září rozjedou soutěže a Vladimír Růžička nebude mít do čeho píchnout, jeho jméno zasvítí jen na čekací listině. Věc dřív absolutně nemyslitelná. 



Přijde mi, že až teď ho natvrdo dobíhají špatné kroky z minulosti, kdy ve Slavii uhnul z role geniálního trenéra a přešel do manažerské pozice. Tohle nikdy nemělo být jeho hřiště. Kauza Palaščák, kde ambiciózní otec na nahrávkách dokumentoval, jak se snažil pro syna koupit místo v týmu, soudy a nejasnosti kolem peněz ve Slavii Růžičku odstrčily do úplně jiné role. Udělal si škraloup, veřejnost mu přestala věřit, sponzoři už nechtěli mít jeho obličej na billboardech, český hokej o jeho služby ztratil zájem. Pád z druhého patra na asfalt.

Po MS v Praze 2015 se uklidil do Chomutova, který měl ambice a tehdy i peníze, dostal smlouvu na 10 let a vlastně kolem sebe vybudoval v době, kdy zuřily skandály a musel chodit na soudy, pevnou

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud