Richard Šíma
19. června 2017 • 20:43

Barošův návrat do Ostravy? Vyšle jasný signál, že se Baník uzdravil

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude to už třetí návrat Milana Baroše do Baníku, navíc poté, kdy byl bývalý reprezentační forvard českému fanouškovi na očích, protože hrál ligu v Mladé Boleslavi, a potom v Liberci. Tenhle návrat, pokud k němu dojde, čemuž nasvědčuje skutečně úplně vše, má ale svůj velký význam. 



Vzpomeňte si, za jakých okolností Baroš z klubu, jenž ho vychoval, jemuž byl on ochoten věnovat své peníze a hrát v něm pak půl roku zadarmo, odešel. Otevřeně kritizoval, jak to v Baníku v té době fungovalo. Poprávu, o tom žádná. 

Od toho okamžiku byl Baník bez Baroše nejen de iure, ale i de facto. Spojení se jaksi přetrhlo. Loni se zdálo, že se cesty MB27 a Baníku zase propojí. Ale kdoví, jak moc už tehdy Baroš tomu, že Baník bude pod novým majitelem Václavem Brabcem fungovat, věřil. Dal si podmínky, které trenér Vlastimil Petržela nemohl akceptovat, a skončil v Liberci.

Teď tedy vše spěje k návratu číslo tři, který je pro Baník mimořádně důležitý. Bude-li totiž Baroš ochoten vrátit se do Ostravy i za cenu toho, že se znovu vzdálí své rodině, což už udělat nechtěl, bude to od něj směrem k veřejnosti jednoznačný signál: Baník se uzdravil.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud