Tomáš Hertl
Premium
18. března 2019 • 17:43

Já a fanoušci? Je fajn, že mě vůbec poznají. Na Instagramu mám pauzu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník San Jose Tomáš Hertl se ve svém komentáři při deník Sport si pochvaluje svoji aktuální formu. Čtenářům iSport.cz také prozradí, jaký má vztah s fanoušky a proč už poslední měsíc nedal žádnou fotografii na Instagram.



Podruhé v řadě jsme prohráli, zase doma. S Nashvillem to bylo vyrovnané, oba týmy měly šance. Měli jsme trochu smůlu, ve třetí třetině jsme dostali gól a už jsme to nezvládli otočit. Na to, že se hrálo bez prodloužení, jsem odehrál skoro 22 minut. Obrovská porce, ale jsem rád. Sice jsem nebodoval, ale cítil jsem se skvěle. Škoda že tam něco nepadlo.

V lajně jsem byl s Gustavem Nyquistem, který přišel z Detroitu, a s Evanderem Kanem. Sedm posledních zápasů nehrál, měl volno. Ani se mi o tom nechce psát… Jeho manželka nedávno potratila. Když jsme se to dozvěděli, byla to pro kabinu velká rána. Všichni jsme se ho snažili podpořit. Myslím, že nejvíc mu pomohl Erik Karlsson, kterému se totéž stalo před rokem. Je to tragédie, nedokážu si představit, čím si museli projít.

Ale zpátky k pozitivnějším věcem. Nedávno jsem pokořil své bodové i gólové maximum. Jsem strašně rád, že jsem ukázal, že se můžu řadit mezi top hráče ligy. Ne teda mezi ty úplně super, ale top asi jo. Nejsem borec typu Kučerova, který je schopný dělat tři čtyři body za zápas. Konečně jsem ale ukázal, že můžu fakt pravidelně bodovat. Našel jsem další level své hry. Je to určitě nejlepší ročník kariéry. Dostat se v NHL na třicet branek není jednoduché.

Myslím ale, že můžu být ještě lepší. Dovoluju si dělat kličky, věřím si. Sebevědomí šlo nahoru. S tím je spojená i oblíbenost u fanoušků. Je neuvěřitelné, jak si mě tady zamilovali. Začalo to hned, když jsem přišel. Myslel jsem, že už to nemůže být lepší, ale furt to roste. Vždycky se jim snažím vyjít vstříc. 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud