Ondřej Němec
22. července 2021 • 19:20

Duel Vémola vs. Marpo se odkládá na příští rok. Další zápas Štáfka

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fůra novinek a velkých změn. V takovém duchu proběhla akce Oktagon Time, kde promotéři největší tuzemské bojové organizace představili, co jejich fanoušky čeká v následujících měsících. Veliká změna se týká souboje Karlos Vémola vs. Marpo. Dlouho očekávaný duel se posouvá na příští rok kvůli zdravotnímu stavu Temirnátora, který byl v úterý na složité operaci lokte, a čekají jej další. Pro to má Marpo pochopení, ale ostřejší poznámku si neodpustil.



Jedna novinka za druhou. Organizace Oktagon na akci Time ohlásila několik významných novinek. Jednou z nich je například, že její turnaje bude nově vysílat Česká televize, což je pro tuzemské MMA jednoznačně zlomová věc. Každý fanoušek bude mít tak naprosto snadnou cestu k oblíbenému obsahu a smíšená bojová umění budou oslovovat skutečně širokou veřejnost. Vyhnout se tak v Česku MMA bude nově skoro nemožné.

Promotéři Ondřej Novotný a Pavol Neruda krom mnoha překvapení prozradili i několik organizačních změn. Ta pro fanoušky nejvýznamnější byla změna termínu boxerského zápasu Vémola vs. Marpo. Kvůli zdravotním problémům populárního gladiátora se musela akce termínově přesunout, ještě ale nebylo zveřejněno nové datum.

Vémola situaci komentoval slovy, že na první knockout čeká už třicet let, takže si klidně ještě počká. Na to obratem reagoval Marpo: „To je jak čekat třicet let na první p*cání. Počkej dalších třicet a třeba se dočkáš,“ pousmál se hudebník. Terminátor ale smečoval s humorem: „Jak říkal Marpo o prvním p*cání... Má pravdu, ale bylo to skvělý a bylo to první kolo TKO.”

Na akci Oktagon Time bylo také připomenuto, že už zítra začíná Oktagon Summer Fest na Štvanici, který bude předcházet již tradičnímu MMA galavečeru pod širým nebem.

Jedním z dalších velikých překvapení bylo ohlášení boxerského střetu mezi hercem Jakubem Štáfkem a slovenským MMA válečníkem Gáborem Borárosem. Ten se uskuteční 13. listopadu, kdy původně mělo dojít k bitvě Vémola vs. Marpo.

Další novinky? 11.září se MMA podívá poprvé a nejspíš pro letošní rok i naposled do Bratislavy. Oktagon 27 nabídne titulovou bitvuu o pás v pérové váze mezi Ivanem Buchingerem a Vojtou Barboríkem. Představí se i Robert Pukač s Maté Kertészem, Gábor Boráros nebo dvojice Xavier-Kimball.

Poslední zářijovou sobotu se pak Oktagon vrátí s osmadvacátým číslovaným turnajem do Prahy, konkrétně do O2 Universum. V titulové bitvě o bantamového krále stane Filip Macek, zamotanou situaci ve welteru se pokusí rozřešit Kaik Brito s Petrem Monstrem Knížetem. A diváci uvidí i Viktora Peštu či Lea Brichtu.

Podcast Fight: 30 let jsem na K. O. čekat nemusel, rýpl si Marpo do Vémoly
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud