25. května 2017 • 11:32

Baseball láká fanoušky na přehlídku hasičů nebo popelářských vozů

Autor: pk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bubenická show na odpadkové koše nebo slavnostní nástup hasičů. Tohle všechno bude k vidění v pátek na baseballových hřištích! V rámci domácí extraligy se na stadionu Draků Brno uskuteční „Heroes Day“ a ve stejný den na Arrows Ostrava „OZO Day“, který bude zasvěcený třídění odpadu a popelářům. „Baseball se snaží v rámci České republiky vymýšlet akce pro celé rodiny,“ vysvětlil Petr Ditrich, předseda České baseballové asociace.



Začátkem května už v pražské Krči proběhl „Army Day“, během něhož nastoupila Čestná stráž armády České republiky. V pátek v Brně proběhne něco podobného, jen se místo vojáků bude vzdávat hold hasičským záchranným sborům. A to není vše! Draci Brno chystají autogramiádu dalších sportovních hrdinů, mezi kterými nebudou chybět ani hokejisté Komety Brno a dále sportovců z BK Handicap Brno, BK Valosun Brno a VK KP Brno.

VIDEO: Army Day

„Chceme našim fanouškům přinést sportovní a kulturní zážitek. Na autogramiádu snad zamíří i všichni fanoušci brněnského sportu, vždyť zde budou s top týmy,“ láká Jakub Hajtmar, druhá meta brněnských Draků.

Od 18:00 bude na brněnském stadionu k vidění ukázka požární techniky, ukázka hašení oleje, nástup týmů a hasičského sboru. Není to náhoda – právě jedna z opor Draků je zároveň hasič. Jedná se o Martina Schneidera, který dal minulý týden svůj jubilejní 500. úspěšný odpal. „Bude to pro mě neskutečný zážitek, moc se těším. Navíc půjde o hodně – souboj s městským rivalem Technikou Brno je vždycky atraktivní,“ připomněl Schneider.

VIDEO: OZO Day

To Arrows Ostrava se v pátek utká s Olympií Blansko. A v rámci toho se uskuteční „OZO Day“, který je zasvěcený firmám, jež se starají o čistotu města. Diváci s dětmi si budou moct vyzkoušet ovládání popelářského vozu, chybět nebudou soutěže zaměřené na třídění odpadu a bubenická show na odpadkové koše. Od 19:00 hodin pak začne extraligový zápas. V červnu však Ostrava plánuje další akce pro diváky! Uskuteční se například odpoledne s policií či den s Armádou České republiky.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud