14. srpna 2017 • 00:03

Baseballisté prohráli ve finále ME třiadvacítek s Nizozemskem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští baseballisté prohráli ve finále mistrovství Evropy do 23 let v Brně s Nizozemskem 9:10 v nastavené desáté směně. V zápase bohatém na zvraty, který trval téměř pět hodin, patřil svěřencům trenéra Pavla Chadima úvod utkání. Po třech směnách už vedl český tým 5:1, ale slibný náskok neudržel.



V šesté směně se podařilo dobře pálícím Nizozemcům uhrát pět bodů a převzali režii zápasu do svých rukou. Na začátku deváté směny vedli 8:6, domácí celek se ale v dohrávce vzchopil. Při plných metách dostal od soupeře po chybě nadhazovače dva body zdarma, uhrát vítězný bod ale Češi nedokázali.

Nizozemci si připsali v nastavené desáté směně dva body. Domácí baseballisté už uhráli pouze bod, další se navzdory plným metám už pálkařům Vykoukalovi, Červinkovi a Lázničkovi přidat nepodařilo.

"Nevyhrál lepší, ale šťastnější tým. Byli jsme několikrát jeden balon od vítězství. Klukům patří velký dík za předvedený výkon," řekl po utkání trenér Chadim, který podle svých slov odkoučoval poslední zápas v této věkové kategorii.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud