24. dubna 2019 • 18:05

Nejlepší lakros opět v Česku. Do Radotína dorazila Kanada i tým z Hong Kongu

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci boxlakrosu se tetelí blahem. Od středy 24. dubna do soboty 27. dubna probíhá v Radotíně 26. ročník Memoriálu Aleše Hřebeského. Prestižní mezinárodní turnaj hostí letos 24 účastníků, mezi hlavní lákadla patří výběr Kanady U20 nebo také exotický mančaft z Hong Kongu.



"Mezi největší favority turnaje patří kanadská Alberta, která Memoriál už vyhrála, Tel Aviv - lonští šampioni, a domácí tým LCC Custodes, kteří před rokem brali bronz," prozrazuje ředitel turnaje Jan Barák.

Custodes do Memoriálu Aleše Hřebeského, bývalého hráče LCC, který tragicky zahynul, vstoupili odpolední výhrou nad německým Bundeswehr Lacrosse 6:5. Favorit se na vítězství nadřel a rozhodl až 30 vteřin před koncem gólem Knotka, který tak zkompletoval hattrick.

Druhý středeční zápas odehraje domácí výběr po slavnostním zahájení od 19:40 proti Finům z turku Titans.

"Po roce se také vracejí kanadští Pioneers, kteří mají hráče se zkušenostmi z profiligy. TOP zápasy a sledování budou také všechny duely kanadské reprezentace do 20 let," láká Barák.

Loňský jubilejní 25. ročník ovládl tým Tel Aviv LC, ve finálovém zápase si Izraelci poradili s Nova Scotia Privateers 6:3. Jak tomu bude letos?

Finále je na programu v sobotu od 20:00.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud