23. srpna 2022 • 13:03

Ukažte, co pro sport děláte! Sport Alive Awards je šance pro kluby i města

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Unikátní šance zpropagovat svůj sportovní projekt a ještě za něj získat ocenění se nabízí všem, kdo se v českém sportu zajímavě angažují. Stačí k tomu jediné – přihlásit svůj projekt do soutěže v rámci sportovně-byznysové konference Sport Alive, jejíž první ročník se v O2 Universum koná už 4. října.



Dlouho čekal český sport na konferenci, která bude koncentrovat ty nejlepší příklady toho, jak i v těžké době sport a vše kolem něj rozvíjet, jak zaujmout partnery i diváky, jak nebýt závislý jen na státních dotacích. Sport Alive pak právě tímto směrem cílí.

Součástí unikátní akce ale nebudou jen workshopy či diskuzní panely. Vyhlašovat se budou i nejlepší projekty v českém sportu, které budou bojovat o Sport Alive Awards. Přihlašovat projekty, které byly alespoň částečně realizovány v uplynulé sportoví sezoně, je možné až do 15. září prostřednictvím přihlašovacího formuláře na této adrese.

Kdo všechno může projekt přihlásit? Sport Alive Awards rozhodně nemyslí jen na velké akce. Svou vlastní kategorii mají projekty s nízkým rozpočtem, aby se o ocenění mohly ucházet i menší sportovní subjekty s omezenými rozpočty. Často totiž právě menší kluby a svazy s minimálními prostředky dokážou udělat velké věci. Svou kategorii mají také města a kraje, které jsou významnou součástí českého sportovního prostředí.

Jaké jsou oceňované kategorie?

1. Nejlepší partnerská aktivace

2. Nejlepší sportovní obsah

3. Nejlepší sportovní inovace

4. Nejlepší fanouškovský zážitek

5. Nejlepší sportovní projekt s nízkým rozpočtem

6. Nejlepší sportovní projekt města či kraje

O pořadí v jednotlivých kategoriích rozhodne na základě veřejných nominací svým hlasováním porota konference Sport Alive sestávající z odborníků českého, ale i slovenského sportu. Vyhlášení těch nejlepších přihlášených projektů se pak uskuteční jako vyvrcholení programu konference Sport Alive dne 4. října 2022 v prostorách O2 universum.

„Dobrá práce má být oceněna. V českém sportu je řada úspěšných projektů, malých či velkých. Díky Sport Alive Awards se o nich mohou dozvědět ostatní z oboru, a to jak ze strany sportovních organizací, tak z oblasti médií a agentur. Takové zviditelnění pochopitelně pomůže přilákat i potencionální partnery,“ dodává Tomáš Janča, zakladatel projektu Sport Alive.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud